Gardiner gør mere end at pynte: 3 grunde til at få nye gardiner

Gardiner i stue
ks12

Noget, som man før i tiden gik rigtig meget op i, når det kom til hjemmets indretning, har i mange år været nedprioriteret. I stedet har fokus været andetsteds i indretningen. Her er der selvfølgelig tale om gardiner. Men i de sidste par år har gardiner oplevet en opblomstring af nye dimensioner. Det går nemlig op for flere og flere at gardiner gør mere end blot at holde lyset ude. Læs her 3 gode grunde til at det måske er tid til at få gardiner i hjemmet – eller at få udskiftet de gamle. 

Indretning med gardiner

Forny hjemmet med gardiner

Hvis man ønsker at skabe fornyelse i sin bolig, men ikke er klar på at udskifte hele boliginventaret, er nye gardiner et godt sted at starte. Blot at udskifte gardinerne skaber nemlig stor fornyelse, der hurtigt breder sig som ringe i vandet. I dag er et gardin ikke længere et gardin, som man kendte det mange år tilbage. Der findes et stort udvalg af gardiner i mange forskellige stilarter, kvaliteter og prisklasser. Siden gardiner til hjemmet ikke just er noget, der bliver udskiftet hvert år, kan man også sagtens tillade sig at spendere lidt ekstra på denne post. 

Skab sammenhæng i boligindretningen

Et gardin kan både være en markant del af boligindretningen, eller blot være understøttende for den samlede indretning. Det er det heldigvis dig, som bestemmer. Uanset hvordan du vælger, at dine nye gardiner skal være, kan du skabe sammenhæng med dem i boligindretningen. Ved at vælge gardiner i en bestemt tekstur, farve, længde eller materiale, kan du fremtvinge mange forskellige stemninger i hjemmet. Er du i tvivl om hvilke, der vil passe hjem til dig, vil en gardinforretning hellere end gerne hjælpe dig godt på vej. Hos en gardinforretning har man stor erfaring i at matche det helt rigtige gardin til det helt rigtige hjem. Leder du efter sammenhæng i boligindretningen, går du ikke galt i byen, når du benytter dig af gardiner!

Gardiner i hjem

Spar penge på varmeregningen

En tredje fordel – og nok den mest økonomiske fordel – ved at få sig nye gardiner er, at der er gode muligheder for at spare penge på varmeregningen! Bor du i et ældre hus med ældre vinduer, har du nok på egen krop oplevet, hvordan varmeregningen virkelig kan blive stor på grund af trækket fra vinduet. Vidste du, at du ved at få nye gardiner faktisk kan spare penge på varmeregningen? Mange nye gardiner er nemlig produceret så smart, at de hjælper med at isolere fra et trækkende vindue. Det betyder for dig, at du kan komme til at spare flere hundrede kroner på din varmeregning. Set i det lys er nye gardiner altså en meget god investering, som i fremtiden vil kunne tjene sig selv ind igen. 

Relaterede artikler

it-sikkerhed

3 tips, der kan være med til at øge jeres IT-sikkerhed

Efterhånden som din virksomhed vokser, gør truslen om sikkerhedsbrud også fare for din virksomheds IT-systemer. For enhver virksomhed, stor eller lille, bør IT-sikkerhed altid være af højeste prioritet. For mange virksomheder kan et IT-sikkerhedsbrud praktisk talt lukke et firma ned i en periode, sommetider kan det koste millioner i reparationer, vedligeholdelse og mistet fortjeneste. Gennemgå […]

Indretning

Find god inspiration til boligindretning

Ifølge statistikker er der især mange kvinder der går op i hvordan deres hjem ser ud. Som udgangspunkt skal du være tilfreds med hvordan dit hjem er indrettet, da hjemmet er din base hvor du skal kunne slappe af. Er du ikke tilfreds med indretningen, så kan du heller ikke slappe ordentligt af. Det er […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.