3 tips til at få den perfekte have

hus_have
ks12

Elsker du din have ligeså meget som resten af os danskere, men har den fået lov til at stå og forfalde den seneste tid? Det kræver jo som bekendt en hel masse arbejde, at forvandle din have til en smuk og rolig lilleoase – og dette kan en travl hverdag desværre alt for ofte komme i vejen for. Hvis du leder efter en effektiv måde endelig at forvandle din have til et grønt paradis, så bør du bestemt læse videre her. For her får du 3 stensikre tips til en langt smukkere have.

Afsæt tid til din have

Det første tip er måske også det vanskeligste – så lad os hellere få det overstået med det samme. For at få den perfekte have, så er du nemlig nødt til at afsætte noget tid til opgaven. Dog behøver dette slet ikke være så slemt, som det måske lyder. Havearbejde virker nemlig særdeles beroligende; og det der måske føles som en sur pligt kan faktisk lynhurtigt forvandles til en rigtig hyggelig affære – der oven i købet kan virke helt terapeutisk. For at du ikke helt skal miste modet, så anbefales det derfor at du anskaffer dig nogle bunddækkeplanter. Disse planter kræver nemlig minimal vedligeholdelse, og ser samtidigt utroligt smukke ud i haven. Du kan f.eks. lære mere om de forskellige bunddækkeplanter ved at besøge bunddaekke.dk.

blomster

Vælg nogle flotte planter til din have

Det siger måske nok sig selv, men ikke desto mindre bør du gøre noget ud af de planter du ønsker i din have. Gør derfor en smule indledende forarbejde inden du tager i dit lokale plantecenter. Hvis du f.eks. er vil med bregner og skyggeplanter, så vil det derfor ikke være en dårlig idé hvis du i forvejen undersøger hvilket udvalg der findes indenfor denne type planter. Planter er nemlig også en designbeslutning.

Afslut med den rette dekoration

Sidst men ikke mindst, så er ingen have komplet uden lidt smuk dekoration. Uanset om det drejer sig om et flot fuglebad, romerske lerkrukker eller smukke hængelamper, så vil nogle smukke objekter eller pyntegenstande være afgørende for at bringe din have til det næste niveau. Og gudskelov er det i dag muligt at finde havedekoration i en lang række forskellige stilarter, materialer og ikke mindst størrelser. Du vælger nemlig selv, hvad der passer bedst til din have og smag. Det er jo i sidste ende din have vi taler om.

Relaterede artikler

De tre bedste proptrækker designs

De tre bedste designs af proptrækkere

Proptrækkere findes i mange forskellige designs og i mange forskellige priser! Du kan få dem i mere high-tech og moderne udgaver, der benytter sig af lufttryk og gaspatroner eller elektricitet til at få proppen af flasken, men du kan også bare “nøjes” med en mere traditionel proptrækker. Hvad du beslutter dig for afhænger i høj […]

Forkæl dig selv med en frituregryde

Forkæl dig selv med en frituregryde

Frituremad er noget, som langt de fleste madelskere sætter stor pris på. Det er dog ligeledes en form for mad, der har et aldeles blakket ry. Der er dog ingen grund til at entydigt opfatte frituremad som værende usundt, da dette ganske enkelt ikke behøver at være tilfældet. Med det rette udstyr i form af […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.