4 ting at overveje før man køber et bordfodboldbord

4 ting at overveje mht bordfodbold
ks12

4 ting at overveje mht bordfodbold

Fodboldborde er slet ikke så billige endda, især hvis du foretrækker de seriøse modeller i god kvalitet, som er designet til at kunne holde til at blive brugt i flere årtier.

Vi har derfor lavet denne købsvejledning til dig, som vil have det meste ud af dit nye bordfodboldbord. Her ser vi på fire faktorer, som du bør overveje, før du køber et bordfodboldbord, så du rent faktisk får noget for dine penge!

Søg efter et bordfodboldbord i standardstørrelse

Hvis du virkelig ønsker at holde prisen nede, så kan du overveje at købe et bord til omkring 4000 kr. Dette lyder måske af meget til at begynde med, men hvis du køber noget, som er i god kvalitet, så vil du også blive mest glad for bordet i længden. I denne prisklasse får du et godt kvalitetsbord i standardstørrelse fra en anerkendt international producent som Garlando, som både voksne og børn vil kunne spille på. Dette er klart at foretrække frem for et meget billigere bord i dårlig kvalitet!

Borde i denne størrelse koster dig typisk meget mere, fordi de kræver flere materialer, og fordi de oftest fremstilles af fabrikker med stærke brands. Samtidig er standardbordene ofte også fremstillet gennem processer, som gør dem mere stabile og holdbare. Et godt sted at lede kunne være denne webshop, som fører et stort udvalg af fodboldborde.

Dit fodboldbord behøver ikke være lavet af massivt træ

Hvis du allerede er på et budget, så kan det ikke anbefales, at du køber et bord, som er fremstillet af massivt træ. Et eksempel på sådan et bord i ekstrem høj kvalitet kunne være et Bonzini fodboldbord, som er fremstillet af massivt bøgetræ. Kvaliteten på denne type fodboldbord er meget høj, men prisen er også derefter! I stedet kan du kigge efter et bord, som er lavet af såkaldt MDF-træ eller medium-densitet finér. Dette er materiale, som både er stærkt og stabilt, men som også er i et prisleje, som er meget mere overkommeligt.

Denne type træ benyttes i stor stil i bordfodboldborde fra de italienske producenter Garlando og Roberto Sports. Yderst er træet typisk belagt med et laminat. Denne type borde har typisk en vægt på omkring 60 kilo, hvilket samtidig er en pæn vægt for at holde bordet stabilt under en kamp. Til sammenligning kommer et bord i massivt træ gerne op på hele 80-100 kilo.

Fokuser mere på kvalitet end på ekstrafunktioner

Hvis du vil spare nogle penge, når du køber et bordfodbold, er det bedst, at du springer over modeller, der har ekstra funktioner, som ikke er nødvendige. Sådanne funktioner kunne være indbyggede holdere til drikkeglas og flasker, som du bestemt ikke har brug for! Disse ting har producenten blot tilføjet for at få bordet til at se mere praktisk ud end de andre borde på markedet.

Du behøver heller ikke et bordfodboldbord med lys i! Selvom det kan være nok så flot om aftenen, når lyset er tændt i bordet, så er denne type borde også gerne lidt dyrere end borde uden lys i! På nogle modeller er der endda en lille klokke, der siger “ding!”, hver gang der bliver scoret! Dette er er endnu et eksempel på noget, som du ikke har brug for. Men hvis du synes, det er sjovt, hvis du har disse funktioner, så er det jo i sidste ende op til dig, også selvom det måske bliver lidt dyrere. – Man skal jo trods alt også købe noget, som man bliver glad for!

Endelig bør du overveje dit budget. For at hjælpe dig med at finde det bedste bordfodboldbord til en rimelig pris bør du overveje, hvor mange penge du vil afsætte til formålet. Overvej hvor meget du rent faktisk planlægger at bruge dit bord set i forhold til prisen på den type bord, som du er interesseret i. Som sagt foroven så kan det dog varmt anbefales, at du køber et bord i en sådan kvalitet, som gør, at du på sigt bliver glad for at bruge bordet. Det nytter jo ikke noget at give færre penge for noget værre bras, som du ikke bliver glad for at bruge! Så hellere betale lidt ekstra, som på sigt er en meget bedre investering. God fornøjelse!

Relaterede artikler

yoga

Find en god balance i hverdagen

En stor del af os danskere lider af slem stress, hvilket oftest fører til depressioner. Dermed er der også en stor del som lider af depressioner. Det kan være svært, at komme ud af stress og depressioner igen. Det er nødvendigt, at have en god balance i sin hverdag. Kost og søvn er først og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.