Ældre dater sig ud af ensomheden

ældre dating
ks12

Online dating er blevet et meget populært fænomen – og særligt den lidt ældre generation har taget internetmulighederne til sig. Det er en fleksibel måde at finde den eneste ene på, og du kan hurtigt få sorteret fårene fra bukkene, så du ikke spilder unødvendig tid i jagten på den eneste ene.

Flere og flere bliver skilt

Én af grundene til at senior dating er blevet et utroligt populært koncept skal naturligvis findes i, at flere og flere bliver skilt efter mange års ægteskab. Der er simpelthen flere senior singler nu end tidligere. Langt de fleste senior singler har fuldtidsjobs og børn at se til, og det kan derfor være vanskeligt at putte et datingliv ind i den travle kalender.

Med online dating har du mulighed for at se folk lidt an, inden du begynder at bruge tid på at date. Og så kan det føles trygt at lære nye mennesker at kende over nettet, hvis du føler dig lidt rusten på datingfronten.

Målrettede dating sites for ældre

En del af succesen for senior dating skal findes i, at der kommer flere og flere dating sider for ældre. For de fleste senior datere føles det trygt at være i et forum, hvor man ved, at de andre i samme forum har samme mål som en selv, og at de alle har nået en vis (og mere seriøs) alder. Fælles for de fleste af disse dating sider er nemlig, at de stiller krav om en minimumsalder, og du kan således slet ikke få lov til at oprette en profil, hvis ikke du er minimum 40 eller 50 år. Dermed er du også garanteret, at de mennesker, du kommer i kontakt med, er nogenlunde samme sted i livet som dig selv.

Hvordan opnår du succes med seniordating?

Kernen til succes i datinglivet er helt basalt at være dig selv. Du skal ikke foregive at være en anden, og der er helt sikkert én derude, som kan lide dig, præcis som du er. 

Læg derfor et godt profilbillede på din profil, som ligner dig, og som du synes siger noget om, hvem du er. Skriv en god profiltekst, hvor du tager udgangspunkt i dét, som gør dig til noget helt særligt. Skriv gerne med et glimt i øjet og i en humoristisk tone, så det ikke bliver for tungt.

Vær ikke bange for at tage initiativ. Lad være med at vente på, at den anden skriver til dig, hvis du støder på én, som du synes ser sød ud. Skriv til ham eller hende, hvis du har lyst. Inviter ud, hvis du har lyst. Tag nogle chancer og komplimenter de folk, du synes virker interessante. Alle sætter pris på et kompliment – også selvom det ikke lige bliver den eneste ene.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.