Lav en backup af dine vigtige filer

Backup med onlime.dk
ks12

Backup med onlime.dk

Det er rigtig ærgerligt, hvis man kun gemmer sine vigtige filer på en enkelt enhed, som pludselig går i stykker. Du står derved og har mistet alle dine data, minder og andre vigtige filer. Dette problem kan dog helt undgås, hvis du vælger at lave en backup i skyen af dine enheder.

Når du laver en backup i skyen af dine enheder, vil alle dine filer være tilgængelige på alle dine enheder. Det gælder både for Windows, MacBook, Android, IPhone eller IPad. Disse forskellige styresystemer bliver synkroniseret, så du har mulighed for at hente dine data ned på hvilken som helst enhed, uanset hvilken enhed du har gemt data fra.

Hvad er en backup af dine minder værd?

Det vil være et rigtigt godt valg for dig, der bruger din computer til studiet eller til at arbejde på. Du er derved sikker på altid at have adgang til dit materiale. Minder er også værdier, som der ikke kan sættes pris på og ikke kan skaffes tilbage, hvis du mister dem.

En backup kan sammenlignes med en indboforsikring af dine ejendele, hvor du med en backup kan få dine ting tilbage, hvis uheldet er ude. Ligeledes er en backup en rigtig god investering i tilfælde af, at din enhed skulle blive stjålet. Hvis du har lavet en backup, kan du blot åbne alle dine filer på en ny enhed.

Flere udbydere tilbyder automatisk backup

Automatisk backup – hvad vil det sige? Det er så simpelt, som det lyder. Du aktiverer automatisk backup på din enhed og bruger blot din enhed som du plejer. Du behøver ikke selv tænke på at huske at gemme dine filer, da den automatiske backup sørger for at gemme dine data i skyen. Med denne feature er du 100 % sikker på, at dit arbejde ikke går tabt, eller at du står til eksamen uden dine vigtige noter.

Ubegrænset plads – gem så meget data, du har lyst til!

Endnu en rigtig stor fordel ved at lave en backup er, at du kan tilføje så meget data, som du ønsker. Der er ingen begrænsning på. Det vil sige, at du kan have mange enheder gemt i skyen og tilgå dem efter behov. Det er derved muligt at have meget mere data liggende end hvis du blot gemmer på din harddisk, som hurtigt vil nå sin begrænsning.

 Med en backup holdes dine data personlige

Nogle udbydere tilbyder backups, der holdes 100% personlige. Det vil sige, at ikke engang dem der udbyder backup mulighederne tilgår dine data. For at andre kan få adgang til dine data, vil det kræve en dommerkendelse – også selvom det er myndighederne, der ønsker sig adgang. Dine data er derfor lige så personlige, som de ville være i en mappe eller fotoalbum hjemme på reolen.

Ved en backup risikerer du derudover ikke at miste dine data i tilfælde af tyveri, brand og så videre. Det kan derfor understreges, at en backup i skyen faktisk er mere sikker end at gemme dine data lokalt, hjemme hos dig selv.

Relaterede artikler

Alt om fænomenet fødselsdag

Alt om fænomenet fødselsdag

Danskerne er et folkefærd med mange traditioner, og vi vil ofte gå rigtig langt for at bevare vores gamle traditioner. Derudover går vi også rigtig meget op i at fejre traditionerne, og typisk bliver der lavet god mad, og der bliver serveret gode drikkevarer, når traditionerne skal fejres. De fleste danskere fejrer fødselsdag, men hvordan […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.