Bær dit barn også udenfor

Baby sover
ks12

Vikler, slynger og bæreseler kan alle bruges til at bære de kære små med, og de findes i mange forskellige farver, størrelser og materialer. Der er noget for enhver smag, hvis man kan lide at bære sit barn, og barnet vel og mærke selv kan lide at blive båret.

Baby i bæresele

En populær babyting

Med helt små børn i en vikle eller bæresele vil de fleste børn genopleve den fornemmelse, de havde, da de lå i mors mave. Den gyngende følelsen af at blive båret rundt og være med i alle de aktiviteter, som mor deltager i. Der er ikke noget bedre for børn end at blive båret af mor eller far for den sags skyld. Det er indbegrebet af tryghed, som overføres til barnet, når mor og far sætter barnet op i viklen eller bæreselen. Det ses også ved, at mange børn hurtigere falder i søvn, når de bliver båret.

Derudover er der mange forældre, der benytter sig af en vikle eller bæresele som et transportmiddel herunder som et alternativ til en klapvogn, hvis denne ikke kan medbringes.

Ud på tur

Når det er koldt udenfor, og man vil bære sit barn i vikle eller bæresele, kan der opstå et behov for en speciel jakke, som kan klare dette. En af de jakker, som man kan bruge til formålet er Mamalila jakker, som er en jakke, hvor man kan lyne en ekstra del på, som barnet kan være under. Jakkerne fås i forskellige modeller og kan ligeledes bruges som en graviditetsjakke, hvor man kan sætte et forlængerstykke på maven. Jakkerne er designet, så man både kan bære sit barn foran, bagpå og begge dele samtidig, hvis man for eksempel har tvillinger eller bare to børn, som begge gerne vil bæres af mor.

Mor og baby

Det er praktisk

Nogle gange er det ikke fordi, man skal ud på en decideret lang tur, man vil måske bare et smut ud i haven og rive nogle blade sammen. Her får man brug for at have hænderne fri, og det kan man få ved at bære sit barn på ryggen. Det med at bære barnet på ryggen er noget, mange går over til, når barnet er nogle måneder gammelt. Når man bærer barnet på ryggen, føles det lettere at bære, og man får samtidig hænderne fri til at lave mad, støvsuge, lægge tøj sammen og så videre.

Hvis man har to børn, opdager man især, hvor skønt det er med en vikle eller en bæresele. Og her åbner sig en helt ny verden, hvis man også har mulighed for at kunne komme udenfor selv på kølige dage. Så kan man bære babyen, så den er tilfreds, imens man går i haven og leger med den store. Babyen protesterer jo ikke over noget, så længe den selv har det godt. Til gengæld betyder det alt for det ældste barn, at mor har hænderne fri og stadig kan tage storebror eller storesøster op, hvis han eller hun har slået sig eller bare hjælpe med at skubbe gyngen i gang på legepladsen.

Relaterede artikler

Sparegris

Sådan er situationen angående forbrugslån

Alle drømmer om at have mange penge stående på deres konto, så pengene kan bruges på lige hvad du har lyst til. Hvis du f.eks. virkelig gerne vil købe en ny computer nu og her, så er det rigtig ærgerligt hvis du ikke har pengene til det. Du har heldigvis mulighed for at købe computeren […]

Blå bil

Alt du skal vide om vægtafgift

Hvis du skal købe bil, kan det være ganske relevant at se på størrelsen af vægtafgiften, inden du trykker godkend på købet. Der er nemlig meget stor forskel på vægtafgiftens størrelse, afhængig af hvilken bil du køber.   Hvad er vægtafgift? Vægtafgift beregnes ud fra bilens vægt. Jo tungere bilen er, des højere er vægtafgiften. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.