Belysning har stor betydning for hvordan din bolig fremstår

hjem
ks12

Coronaen har desværre ramt mange danske familier på deres levebrød og indtægt. Det betyder en lønnedgang og muligvis giver det anledning til overvejelse omkring de faste udgifter. En af de største faste udgifter vi har i Danmark er vores boligudgifter. Faktisk er vi et af de lande i verden med de højeste boligudgifter og i disse krisetider giver det derfor god mening at vurdere om ens indtægt står mål med boligudgifterne.

virus

Så denne periode kan lade dig reflektere over dine boligforhold. Det kan være du kan sælge din bolig og finde et andet alternativt sted at bo til en betragtelig lavere månedlig udgift. Enten kan du vælge at flytte til et billigere postnummer og få flere m2 eller du kan vælge at flytte til en mindre bolig og dermed nedbringe udgifterne.

Sørg for at din nuværende bolig fremstår så indbydende som muligt ved hjælp af lys inden du sælger

Lys her stor betydning for hvordan din bolig fremtræder. Se udvalget her over hvad du kan gøre for at få din bolig til at se mere indbydende ud.  Har du eksempelvis nogle fede features du ønsker at fremhæve i forbindelse med et salgs kan du overveje at lægge indbygningsspot i eller LED spots for at sætte lys på. Det kan være designerkøkkenet – pejsen eller andre detaljer som fortjener et lysspil.

Selvom dine overvejelser omkring et evt. hussalg fører til at du beslutter dig for at blive boende så kan du stadig overveje at ændre på lysspillet i din bolig. Ved at gøre det vil du få hvad der virker som et helt nyt hjem. Nogle LED spots og en omgang maling så har du sparet flytteomkostningerne og har hvad du selv føler er et nyt hjem. Så se på udvalget på linket ovenfor og se hvad lyset kan gøre for dig og din bolig.

Relaterede artikler

hænder

Find ro i krop og sjæl

Hverdagen kan let gå hen og blive for meget med karriere, familie, parforhold og det hele. Derfor er der mange mennesker, der ender med at få stres, depression og lignende. Psykiske lidelser som disse er helt normale i vores nutidige samfund, selvom det måske ikke altid føles sådan. Der er dog mange moderne tiltag og […]

mand propper magasin i gevær

Sådan stresser du hurtigt af med et luftgevær

Mange danskere lever i en travl hverdag, hvor både arbejde, familie og den daglige motion kan blive en stor byrde. Der er hele tiden noget, der skal ses til. Stress er begyndt at blive et hverdagsproblem. Derfor bør du få dig en hobby, som giver dig mulighed for at tænke nogle helt andre tanker og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.