Her er den vildt populære Thailandske ø

Thailand
ks12

Er du en af de mange danskere, der nyder at rejse år efter år? Så har du måske allerede rejst til alle de kendte rejsedestinationer og lande såsom Spanien, Frankrig, Italien og Tyrkiet. Det er blevet meget populært at rejse uden for Europa, og det ser ud til, at danskerne især har fået øjnene op for Thailand. 

Her er en helt anderledes kultur, end vi er vant til, og den smukke natur, der omkranser de vilde storbyer er utrolig smuk og anderledes end den danske. Der er dog en ø, der har taget rigtig mange tilrejsende med storm – nemlig Koh Phangnan.

Lækker drink på stranden

Koh Phangnan – paradisøen, hvor festen aldrig stopper

Koh Phangnan er blevet til en turistmagnet. Øen er smuk som et paradis, og så ligger den en kort sejltur fra fastlandet – nærmere bestemt omkring en times transport i båd, der går ud fra kysten ved Koh Samui. 

Hele trenden startede i starten af 1980’erne. Her fandt nogle backpackere ud af, at udsigten over havet og fuldmånen var meget smukkere fra Koh Phangnan end fra fastlandet. Som tiden gik, så blev de en tradition at samles til fuldmåne og flere og flere stødte til.

Besøg strandene på Koh Phangnan ved fuldmåne og få en unik oplevelse

Nu om dage er det en fast, månedlig tradition, at massevis af mennesker samles på Koh Phangnan ved fuldmåne. Der er efterhånden omkring 30.000 besøgende på øen hver eneste måned. Her festes der igennem til den lyse morgen. Der er ikke så meget Thailandsk kultur at opleve, men til gengæld er der en fest, som ikke opleves andre steder.

Smuk fuldmåne

Kombiner den fede fest med øgte thailandsk kultur

Vil du gerne opleve noget Thailandsk kultur, så kan du vælge at holde en lille ferie i Thailand, hvor du ud over at opleve det unikke ved Koh Pangnan, kan opleve noget ægte, thailandsk kultur. Selvom den store fest afholdes ved fuldmåne, så er der stadig gang i et brag af en fest de øvrige dage. Dette foregår på stranden, Had Riin. Du behøver derfor ikke nødvendigvis at planlægge din tur til Thailand efter, hvornår der er fuldmåne, hvis du gerne vil deltage i en vild fest. Har du mod på at prøve noget anderledes og nyt, så er Koh Phangnan helt sikkert et besøg værd.

Relaterede artikler

Penge

Filnavn: Sparegris Sådan får du mere frirum i økonomien

Kender du det at pengene ikke rækker til hele måneden? Eller at de ligefrem slipper op midt på måneden? Mange går rundt med følelse af at pengene ikke helt slår til, men sådan behøver det ikke være. Uanset hvor lidt du tjener er der metoder til at få mere og større økonomisk frirum til at […]

Mænd der løber i solnedgang

Sådan får du en sundere livsstil

Vi kender alle en, der gerne vil have en sundere livsstil. Måske er du selv en af dem? Det er ikke altid, at der skal de store ændringer til for at gøre livsstilen mere sund. Måske snacker du for meget i løbet af en dag? Måske bevæger du dig ikke nok?  Der kan være mange […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.