Hvad skal I lave i sommerferien? Få ideer til forskellige sommerferieplaner her

Brætspilsaften
ks12

Sommerferien er en tid, som mange glæder sig til. Men hvad skal man egentlig få tiden til at gå med? Hvilke aktiviteter kan man planlægge, og hvordan adskiller man sommerferien fra de forrige år. Det kan være svært at skulle være kreativ med nye aktiviteter, som både skal være sjove for børn og voksne. Derudover kan økonomien også spille en rolle. Er man i en stor familie, handler det om at finde de gode tilbud og måske kreere nogle hyggelige stunder med få midler.

Hyggelige lanterner

Sommerplaner derhjemme

Sommerferien behøves ikke være fyldt med mange vilde planer, og man kan hurtig skabe hyggelige stunder med få midler. En idé kunne være en sommerfest eller en brætspilsaften. Det kan både være for naboerne, vennerne eller blot familien. En sommerfest kan hurtig arrangeres med nogle drikkevarer, lidt snacks på bordet og en masse farverige og kulørte lamper rundt på terrassen. Det er både festligt og hyggeligt. For at festen kan holde langt ud på natten, så kan det være en god idé at have ekstra belysning klar. Med en masse lanterner rundt på terrassen og i haven, vil der være hyggelig belysning, som både kan stå og hænge forskellige steder. Det samme gælder til de hyggelige brætspilsaftener. Her er belysningen især vigtig, fordi alle skal kunne se pladen. Brætspilsaftener er optimale, fordi det nærmest ikke kræver noget og er samtidig underholdende. Man kan evt. skrive rundt, at folk skal medbringe et spil hver, for på den måde at prøve en masse forskellige. 

Sommerferie til udlandet

Sommerplaner udenfor hjemmet

Mange ønsker også at komme lidt væk fra hjemmet i sommerferien. Det skaber ro og fjerner familien fra dagligdagen og de mange pligter, som kalder på én derhjemme. Her kan en sommerhustur være hyggelig og optimal, fordi man ikke behøver rejse ret langt væk og samtidig kan være tæt på natur og strand. Et sommerhus skaber en helt bestemt stemning, hvor alle har muglighed for at komme ned i gear og slappe helt af. Er man mere til at komme længere væk, kan man ofte finde gode tilbud på rejser til udlandet. Det kan ofte virke dyrt at tage til udlandet, men hvis man undersøger mulighederne og kigger tilbuddene igennem, findes der faktisk mange gode muligheder for at komme udenlands. Se her for en masse tilbud på rejser til udlandet. Der er altså masser af muligheder for både at lægge sommerplaner i hjemmet eller at komme lidt længere væk. Det er blot at undersøge mulighederne samt skabe hyggelige stunder med få midler.

Relaterede artikler

Boligforening

Sådan gør du livet i boligforeninger nemmere

Det kan være fantastisk at bo i en boligforening. Der er hele tiden mennesker tæt på en, og derudover har man ofte nogle fantastiske fællesarealer. Dog kommer der også nogle ekstra forpligtelser, når man er en del af en boligforening. Først og fremmest skal man hjælpe med at passe på fællesarealerne, og derudover er det […]

dekorationer og fest

Sådan holder du den bedste voksenfest

En rigtig voksenfest er en meget forskellig fra en fest, hvor der kan være børn til stede. Og at afholde en rigtig god voksenfest, som der bliver talt om i mange måneder efter, er noget af en svær bedrift. Læs med her og se hvilke aspekter af din voksenfest du skal overveje nøje, hvis du […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.