Derfor skal du have en elbil

elbil, opladning, køretøj
ks12

Går du også og overvejer, hvorvidt din benzinbil skal skiftes ud med en elbil? Måske du mangler de sidste overbevisende argumenter, før du tager valget? Hvis det er tilfældet, så er du havnet på den helt rigtige artikel. Her kommer der nemlig en række argumenter for, hvorfor du skal have en elbil. 

ladestation, elbil, opladning

Elbiler forurener ikke 

En elbil forbrænder selvsagt ikke benzin for at kunne køre. Det betyder, at der ikke forekommer udstødninger af stoffer, der er skadelige for miljøet. Eller, det er i hvert fald ikke i samme omfang som med en benzinbil. Hvis en bil kører på vand- eller vindkraft, så er der ingen forurening. Kommer strømmen til din elbil derimod fra et kulkraftværk, så er der tale om en smule forurening. Dette sker dog kun på selve kraftværket, og det betyder, at en elbil slet ikke forurener, når den kører rundt i storbyen. 

Bedre for samfundet og dine medmennesker

Man ved allerede, at udstødninger fra benzinbiler er en stor belastning for miljøet – men har du også tænkt over, at forureningen fra benzinbiler kan være skadelige for dine medmennesker? Trafikforurening er med til at gøre flere mennesker syge, og det er i særdeleshed de små partikler i gasserne, der kan have en negativ indflydelse på vores helbred. Dette sker naturligvis særligt i byområderne, hvor trafikken er større. Her kan de små partikler være med til at forårsage hjerte-kar-sygdomme, lungekræft, astma, allergi – og endda kronisk bronkitis! I hovedstadsområder er det estimeret, at der årligt er dobbelt så mange, der dør af forurening, som der dør af trafikuheld. Det betyder, at mange dødsfald kunne være sparet, hvis flere kørte i elbiler.

elbiler, hybrid, opladning

Det er billigere at eje en elbil

Du kan også spare dig selv for penge, hvis du vælger at skifte til en elbil. Du er nemlig sparet for en række afgifter, som du ellers ville have med en benzinbil. Er du interesseret i en elbil? Så se her!

Der findes en række smarte og billige løsninger, når du skal ”tanke” din elbil. Du kan blandt andet på en abonnement, hvor du kan lade op, så meget du vil. Det er en meget god forretning for dig, der kører meget.

Relaterede artikler

Computere og mænd ved skrivebord

Sådan kommer du i gang med iværksætteri

Der behøver ikke være særlig langt fra idé til handling. Hvis du går med en iværksætter i maven og har den rette forretningsidé du mener kan være profitabel må du ikke tøve. Så er det blot at få søsat projektet. Nedenfor kan du læse mere om hvordan du udvikler en forretningsidé, rejser kapital og investorer […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.