Dobbelt op – dobbelt så godt

Dobbelt carport
ks12

Der er mange ting som i sig selv er rigtig gode, men bare bliver lige den tand bedre hvis de fordobles. Ordet dobbelt kan bruges i mange sammenhænge. Det stammer fra latinsk og betyder ”foldet to gange”. Dobbelt op er en fordobling af den bestemte ting som der tales om. Det er en beskrivelse af at en mængde har to gange den normale størrelse. Ordet dobbelt bruges også i forskellige ordspil, som f.eks. ”dobbelt bogholderi” og ”kvit eller dobbelt”. Der er flere sammenhænge hvor dobbelt forbindes med noget stort som f.eks. dobbeltdør eller dobbelt vaffeljern. Det er ofte ensbetydende med at der er to sektioner, der som oftest ligner hinanden i størrelse og udseende.

Dobbelte ting, dobbelt så meget, dobbelt så godt

Det er nærmest alle ting der kan være dobbelt. Da dobbelt betyder at du får to gange den mængde som du ellers ville er det jo rigtig godt. Som regel er der også den fordel at du ikke skal betale dobbelt så meget selv om du får dobbelt op. En dobbelt portion er altså som regel en super god ting fordi du får en billigere vare. Faktisk kan noget der er dobbelt beskrives på mange måder. f.eks. kan det beskrives som en fordobling, dobbelt, doppio, duo og dual. Samtidig får du ofte en god kvalitet, så hvem kan sige nej til dobbelt op.

hjem

Af dobbelte ting som er dobbelt så god kan nævnes en del forskellige ting. Dobbeltsengen som jo klart er at foretrække hvis du skal sove sammen med kæresten. I tennisverdenen kan du også spille double hvor du spiller sammen med en makker. Det spilles på en større bane og her er samspillet mellem de to makkere noget af det vigtigste i spillet. Hvis man slår et dobbelt slag i Backgammon, kan man rykke fire gange det en terning viser. Det er et rigtig godt slag som giver dig muligheden for at stå to eller flere brikker på et felt og så kan du ikke slås hjem.

Du kan få en dobbelt carport, så der er ekstra plads til jer med to biler. Der er god plads og mulighed for eventuel ekstra opbevaringsplads eller et skur. Med en dobbelt carport får du en robust løsning til overdækning for dine biler i mange år frem.

Du kan også få en dobbelt espresso. Det er dobbelt op på ekstra god smag.

hjem

Relaterede artikler

AdWords

At reklamere sig selv på internettet

Vi lever i en tid, hvor det at være førende på internettet kan betyde fantastisk fremgang for ens firma. Hvis du ved, hvordan du skal bruge Google til at forøge dine kundebaser, så er du godt på vej til et godt kørende firma. I vores tid, så handler det om at være smart eller hurtig, […]

forældre

Babyrytmik er både populært og sundt

Måske har du allerede hørt om begrebet “babyrytmik”? Eller måske du ikke helt ved, hvad begrebet egentlig indebærer, og hvorfor mange forældre går til babyrytmik med deres spædbarn? Her får du din guide til den populære aktivitet babyrytmik, som kan gavne både barn og forældre betydeligt. Hvad er babyrytmik? Babyrytmik har eksisteret i masser af […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.