E-cigaretter kan være et godt alternative til cigaretterne

E-cigaretter kan være et godt alternative til cigaretterne
ks12

E-cigaretter kan være et godt alternative til cigaretterne

Rygere er blevet et mere og forhadt og forfulgt folkefærd i Danmark og resten af verdenen. Eksempelvis vil Rusland gøre det ulovligt for alle født efter 2015 at ryge. Denne trend med at gøre det dyrere og mere vanskeligt at være ryger syntes at fortsætte verden over. Det er synd og skam for dem, som nyder at tage et afbræk fra hverdagens stress og jag, og nyde en kærkommen pause. Men heldigvis findes der råd for at undgå cigaretterne men stadigvæk at få en kærkommen afslappende ”rygepause”. Denne pause kan man få ved at prøve e-cigaretter. En e-cigaret som navnet antyder er en elektrisk cigaret.

En e-cigaret består typisk af 3 dele. En væskebeholder, et batteri og en damp-enhed. Disse 3 simple genstande gør at du får en elektronisk rygeoplevelse ud af e-væsken. Mekanikken bag er meget simpel. Væsken fra væskebeholderen føres ind i damp-enheden som herefter, med kraft fra batteriet, varmer væsken op til dampstadiet, der herefter indhaleres. Du kan sågar vælge at indtage din e-væske med og uden nikotin.

Der er mange steder hvor e-cigaretter adskiller sig fra traditionelle cigaretter. For det første er der her mulighed for at undgå de op imod 3.000 tilsætningsstoffer som traditionelle cigaretter indeholder. Hvis du holder dig til seriøse og professionelle leverandører af e-væske og e-cigaretter såsom www.elekcig.dk, kan du få en rygeoplevelse uden alle de skadelige tilsætningsstoffer.

E-cigaretten giver rygemuligheder alle steder

Majoriteten af steder hvor rygeloven og den reviderede rygelov er trådt i kraft er der ikke forbud imod at bruge e-cigaretter. En af de primære årsager er at der ikke er andre, som bliver generet af din e-rygning. Årsagen er at du damper og ikke ryger på samme måde som med traditionelle cigaretter. Det betyder dine omgiver bliver ikke generet af røgen og duften. Det er forståeligt at nogle mennesker føler sig generet af rygning i deres personlige område, idet at det kan være skadeligt og det lugter, men sådan forholder det sig ikke med e-cigaretter. Så dette betyder at er du ude med vennerne kan du sidde og nyde din e-cigaret efter maden hvis selvfølgelig restauranten tillader det.

E-cigaretter åbner op for et væld af smagsmuligheder

En af fordelene ved at bruge e-cigaretter er at man frit kan vælge e-væske. Der findes tusindvis af væsker og muligheden for selv at lave sin egen smag. Der findes alt fra traditionel cigaretsmag til slik-inspirerede smage, det er efterhånden kun fantasien, som sætter grænser. Foruden selv at kunne designe sin egen smag kan man også selv bestemme mængden af nikotin (hvis man ønsker det).

Er du i tvivl om e-rygning er noget for dig så koster det ikke mange penge at købe et startsæt og prøve om det er noget for dig. Når du først har prøvet det, og fundet ud af det er en rygeform som passer til dig, kan du eksperimentere med nogle større, bedre og dyrere dampere, batterier og væskebeholdere.

 

Relaterede artikler

par der nyder udsigt

At finde den gode gave til parret

At give gaver er et udtryk for betænksomhed og er en gestus, som vi har kultur for at vise i mange sammenhænge. Vi giver gaver til jul og fødselsdage, i forbindelse med mærkedage og fejringer og når vi bliver inviteret hjem til middag. Faktisk er de fleste af os på gavejagt mange gange i løbet […]

Prøv de helt nye fidget spinners

Prøv de helt nye fidget spinners

Hvis du har svært ved at sidde stille med fingre og altid har brug for noget at lege med, så kan det være svært at koncentrere sig i mange sammenhænge. Hvis man sidder i skolen og leger med sin blyant eller klikker med sin kuglepen, så kan man ende med, at man bare irriterer andre. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.