En billig revisor er helt fint i 2020

revisor
ks12

Der er nok at se til som selvstændigt erhvervsdrivende. Man skal gerne kunne producere, sælge og markedsføre sit produkt helt selv, for jo flere man får på lønningslisten, jo større bliver underskuddet. 

Mange selvstændige har særligt svært ved regnskabet, hvilket nok ikke er noget under. Det er trods alt ikke derfor, man er blevet selvstændig. Man er blevet selvstændig, fordi man havde en ide til et godt produkt, og jo mere man skal slide med tal, jo mindre tid har man til faktisk at gøre sit produkt bedre. 

Problemet er bare, at man heller ikke rigtig kan tillade sig bare at lade være med at lave regnskab. 

Derfor er regnskab og revisor vigtigt

Først og fremmest er det enormt ulovligt, og har man således ikke ført regnskab, er man ikke selvstændig ret længe. Det er i hvert fald ikke muligt at tjene penge på det. Så snart virksomheden begynder at vokse, kan det dog også være ganske smart at have først regnskab. På den måde har man nemlig overblik over, hvem man skylder penge, hvor man har penge til gode, og hvordan pengene i det hele taget bliver brugt. 

Så længe man er lille, kan man godt lægge budget efter mavefornemmelsen, fordi der trodsalt ikke er særligt mange penge alligevel. Så snart man har en smule flere penge i omløb, er det dog smart at føre regnskab, så man kan se, hvor man spilder penge, eller hvor der er brug for flere. Derudover er det, i disse ustabile tider, også fuldstændig afgørende, at ens virksomhed og økonomi følger med samfundets tendenser og økonomi, som man kan læse om den i aviserne såsom på https://politiken.dk/oekonomi/

Find den rette revisor til billige penge

Derfor kan det altså måske alligevel godt svare sig at få en revisor på lønningslisten. En revisor kan nemlig nemt tilføje din virksomhed alle goderne, der er blevet nævnt ovenfor. Derudover behøver man faktisk ikke at betale det helt store for en revisor. Det er nemlig en myte, at revisorer er enormt dyre. Det er meget muligt, at de bliver det, når først du har et aktieselskab, men det ligger nok en smule ude i fremtiden for de fleste enmandsvirksomheder. 

Faktisk er revisorbranchen notorisk konkurrencepræget, og det har internettet bestemt ikke gjort noget for at ændre. Netop derfor kan du sagtens finde en god personlig revisor til billige penge. Vigtigst af alt er det dog ikke, om din revisor koster en krone fra eller til i timen. Det skal bare være en revisor, du kan stole på, og med hvem du er på samme bølgelængde.

 

Relaterede artikler

hænder

Find ro i krop og sjæl

Hverdagen kan let gå hen og blive for meget med karriere, familie, parforhold og det hele. Derfor er der mange mennesker, der ender med at få stres, depression og lignende. Psykiske lidelser som disse er helt normale i vores nutidige samfund, selvom det måske ikke altid føles sådan. Der er dog mange moderne tiltag og […]

Indretning

Sådan finder du de perfekte møbler til din bolig

Står du foran en renovering af huset, og leder du efter de perfekte møbler? Det kan være svært at indrette, og det kan være endnu sværere at finde de helt rette møbler. Du har helt sikkert allerede en idé om, hvilke møbler du godt kunne tænke dig.  I denne artikel kan du derfor finde inspiration […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.