En ny pc ændrer dit gaming

Råd til en ny gamer pc

SPONSORERET
Du er sikkert familiær med gaming. I dag bruger en stor del af Danmarks befolkning fritiden på at blive bedre i kendt spil som fx Counter-Strike, League of Legends eller Dota2. Samtidig har vi fået øjnene op for et konkurrencepræget gaming miljø, hvor flere danske hold kæmper internationalt om store pengepræmier.

Dygtige gamere tjener på det

Et eksempel på hvor godt det kan gå er en 23-årig, der sammen med sit Dota2 hold vandt over en million dollars. Det kræver hård træning, men den 23-årig lever af gaming. Og hans pc er uden tvivl up-to-date. Læs hans historie her.

En rigtig nørd som den 23-årige har også en rigtig computer. Så tænker du måske, hvad er en rigtig computer? Her tales der selvfølgelig om en ekstra kraftig pc, hvor du har sikret dig, at du ikke skal opdatere noget det næste lange stykke tid.

Tag fx Acer Predator Orion 9000. Her får du en PC med en lækker 4,7 GHz Intel Core i7 processor med 6 kerner. Samtidig byder pc’en på 16 GB RAM af 2666 MHz, hvilket er ekstrem hurtige ram. Med hurtig processor og hurtige ram, skal du selvfølgelig ikke gå ned på hastighed. Derfor får du som primær lagerenhed en 256 GB SSD. Som sekundær lager får en TB HDD, så du har plads til masser af spil, musik, film og hvad du ellers har brug for. Grafikkortet er selvfølgelig intet mindre end det lækre 8 GB NVIDIA GeForce GTX 1080.

Nogen vil måske sige at denne maskine er lidt overdrevet, men hvis du er rigtig nørd, ved du også, at netop denne computer bare er din drømme PC.

Hvad koster din drømme PC?

Du nu fantaseret lidt om, hvor lækkert det kunne være at koble den ovenstående maskine til, og du overvejer med garanti at købe den. Men den er jo selvfølgelig ikke gratis. Prisen på ovenstående maskine ligger omkring 20.000 kr. hertil kommer der selvfølgelig 2 skærme, så du kan spille og se streaming samtidig. Og lad os da bare give den fuld gas. Med så lækker en PC skal du da også have ny mus, et lækkert mekanisk tastatur og nyt trådløst headset.

Så du skal forvente en investering på mellem 20.000 kr. og 25.000 kr. afhængig af valg af ekstraudstyr.

En måde at finansiere din drøm er ved at optage et privatlån. En lille midlertidig investering, hvis du har evnerne til at nå til tops indenfor gaming. Santander Consumer Bank tilbyder privatlån fra 10.000 kr. til 350.000 kr. Hvis du fx låner 30.000 kr., så du har alt hvad du har brug for til din drømmecomputer, kan du nøjes med at afdrage helt ned til 430 kr. om måneden.

Og det er uden tvivl en garanti, at du vil nyde rigtig godt af dette mindre afdrag. Så hvis du kan finde lidt luft i den månedlige økonomi, har du nu muligheden for at blive ejer af en super lækker pc, der er klar til gaming de næste mange år. Du kan se dine lånemuligheder på https://santanderconsumer.dk/privatlaan.

Relaterede artikler

lån og jul

Julen er dyr: Sådan skaber du en eventyrlig jul

Når julen står for døren, vil de fleste stå klar med glæde og åbne arme. Desværre vil julen for nogen være ensbetydende med usikkerhed og ondt i maven. Da julen netop er en tid, der i så høj grad er forbundet med glæde og spænding, er det også en katastrofe, hvis man får den modsatte […]

sms-lån er hurtigt

Tag et lån og lev livet

Det er de færreste forundt at kunne gå i butikker og ud og blot bruge så mange penge, som man har lyst til. For det meste vil man ikke have penge til dette, hvorfor det slet ikke er en mulighed. Det er dog en skøn følelse, hvilket alle, der rent faktisk har prøvet det kan […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.