Er din hoveddør sikker nok? Og hvad er en sikkerhedsdør?

nøgler
ks12

Mange af os starter med låsen på døren, den dag vi skal investere i indbrudssikring til hjemmet. Desværre er det i mange tilfælde en almindeligt begynderfejl. Da det har ingen effekt, hvis dørkarmen eller døren som låsen sidder på, er svag. Gamle og svage dørkarme er overraskende nemme for en indbrudstyv at brække op med et simpelt koben. Det er her det kan være en god idé at investere i en sikkerhedsdør, så du kan slappe helt af.

En sikkerhedsdør ser ud og fungerer ligesom en almindelig hoveddør, den kan til forskel fra en almindelig dør også være det bedste forsvar mod den bedste indbrudstyv. En sikkerhedsdør kan fås i flot design og lever op til alle klassificeringer der findes f.eks. støj, brand og indbrud.

Hvordan kan jeg vide at mine gamle dør ikke er sikker nok?

Det kan desværre nogle gange være svært at afgøre om nuværende dør er tilstrækkeligt sikret mod indbrud. Derfor kan det være en god idé at få en ekspert til at besigtige din hoveddør. Hvis døren du har i dag, er lige så gammel som den ejendom, du bor i og du bor i en ejendom der er mere end 30 år gammel så ville det absolut være en god idé at få en låsesmed ud til et kig. Låsesmeden kan hurtigt bedømme om du kan nøjes med at forstærke karmen, eller at sætte en ekstra lås op. Måske er du så heldig at der ikke behøves tages nogle nye tiltag.  

Hvad koster det at få en låsesmed ud til besigtigelse af dør?

Der findes flere låsesmede som tilbyder et gratis sikkerhedstjek. Det er derfor gratis at få sin dør kigget igennem. Det er først når du besluttet dig for at tage nogle tiltag i at øge din sikkerhed at det koster. Norh låsesmed på Amager, er et eksempel på en låsesmed der kommer ud gratis for at kigge på din dør og bedømme dit behov af ekstra sikring.  Udover denne service så kan Norh hjælpe med alt indenfor låsesmed og sikring, det vil sige at de blandt andet også køber ind og sætter sikkerhedsdøre op. Dette kan du læse mere om her. Læs mere. 

 

Relaterede artikler

hus_have

3 tips til at få den perfekte have

Elsker du din have ligeså meget som resten af os danskere, men har den fået lov til at stå og forfalde den seneste tid? Det kræver jo som bekendt en hel masse arbejde, at forvandle din have til en smuk og rolig lilleoase – og dette kan en travl hverdag desværre alt for ofte komme […]

De tre bedste proptrækker designs

De tre bedste designs af proptrækkere

Proptrækkere findes i mange forskellige designs og i mange forskellige priser! Du kan få dem i mere high-tech og moderne udgaver, der benytter sig af lufttryk og gaspatroner eller elektricitet til at få proppen af flasken, men du kan også bare “nøjes” med en mere traditionel proptrækker. Hvad du beslutter dig for afhænger i høj […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.