Er elektriske biler kommet for at blive?

solgt
ks12

Der er ingen tvivl om, at EV-markedet er i enorm vækst for tiden. EV står for Electric Vehicle, og altså oversat til dansk betyder elektrisk bil. Tesla har haft ualmindelig meget indflydelse på markedet med deres tilnærmelsesvis sexede el-biler, som har formået at skabe interesse fra mange forskellige segmenter. Elon Musk er i sig selv en spændende personlighed, med ambitioner kun få kan begribe.

Men har han fat i den lange ende her? De fleste vil mene at med den fremdrift markedet har haft, og med den retning klimaet bevæger sig, så er elektriske biler kommet for at blive.
I denne artikel kommer vi nærmere ind på, hvorfor el-bilen er så fantastiske, og hvorfor vi alle sammen måske kører rundt i elektriske biler i den nærmeste fremtid.

 

Konkurrencen på markedet stiger markant

En af de helt store grunde til, at markedet for elektriske biler stiger så meget, er fordi konkurrencen på EV-markedet konstant øges. Tesla har fungeret som en katalysator på markedet, der har sendt branchen ud i enorm vækst.
Alle store bilproducenter udvikler efterhånden el-biler, og selvom der ikke rigtigt er nogen kendte mærke der når Tesla til sokkeholderne, så er de alligevel godt klar over, at det er den vej markedet går.

Flere store kinesiske producenter som f.eks. Nio og Xpeng er langt fremme rent teknologisk, og gør en god figur i Asien, hvilket ultimativt har stor betydning for resten af verdenen, fordi Kina jo er så stort og magtfuldt et land.

Storbyer forbyder Diesel og Benzin biler

Et andet stort signal på at EV er fremtiden er, at flere og flere storbyer begynder at forbyde Diesel, og nogen steder endda også benzinbiler i fremtiden. Et godt eksempel herpå er f.eks. Paris, som med deres nye planer om byen har til formål, at mindske CO2 udslip og støj markant.

Det er selvfølgelig svært at sige, hvornår brændstofs bilen er fuldstændig udfaset, men med den hastighed EV-markedet bevæger sig, så kan det sagtens være indenfor 20 år.
Det giver også anledning til at tænke over, hvor vi gør af vores ”gamle” biler, og hvordan brugte biler købes og generelt handles i fremtiden. Forhåbentligt udfases gamle benzin eller dieselbiler på en måde, således samfundet nedre klasse ikke lastes.

Relaterede artikler

Vær god ved din krop

Passer du nok på dig selv?

I en travl hverdag, er det vigtigt, at du sørger for at passe på dig selv. Det gælder om at finde en balance i din hverdag, så du føler at du både har tid og overskud til dig selv, din familie, dine venner og dit arbejde. Hvis du ikke passer på dig selv, vil du […]

AdWords

At reklamere sig selv på internettet

Vi lever i en tid, hvor det at være førende på internettet kan betyde fantastisk fremgang for ens firma. Hvis du ved, hvordan du skal bruge Google til at forøge dine kundebaser, så er du godt på vej til et godt kørende firma. I vores tid, så handler det om at være smart eller hurtig, […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.