Find den guitar som passer til dig

musik
ks12

Det er altid en god ide at lære noget nyt, og det samme gælder også ved instrumenter. Du kan vælge imellem mange forskellige, men et især kendt instrument, er guitaren. Der findes mange guitarer, så derfor kræver det at du ved noget om dem, før du køber en.

 

Guitarer kommer i forskellige farver og former. Her er der både elguitarer og akustiske guitarer. Hvad der er bedst, er helt op til dig. Hvis du har nybegynder, kan du med sikkerhed stadigvæk godt finde en begynderguitar – uanset om den skal være elektrisk eller akustisk.

Akustiske guitarer – både spansk og western

Det kan være at du ønsker at lære at spille på et instrument. Der findes mange forskellige instrumenter, som du kan vælge imellem. En stensikker vinder, som altid er god at kunne spille på, er en guitar. Du vil kunne spille adskillige mange genrer og sange på en guitar, hvilket gør at du endda kan spille din yndlingsgenre samt sange på den.

 

Inden at du kaster dig ud i at købe en guitar, burde du være klar over hvilke forskellige muligheder du har dig. Præcis som der findes mange instrumenter, findes der også mange forskellige slags guitarer. Der er nemlig både akustiske og elektriske guitarer – hvad der er bedst, er helt op til dig at vurdere.

 

De fleste vælger at starte ud med en akustisk guitar, da du nemt vil kunne lære velkendte sange at spille dem. Et klassisk valg til en begynderguitar, er en spansk guitar. Grunden til at du burde vælge sådan en, er at den er smallere og nemmere at have med at gøre end en western-guitar. Desuden er guitarstrengene lavet af nylon i stedet for metal, hvilket gør at det er lettere for dine fingre. Hvis du allerede har erfaring med at spille på guitar, kan du også sagtens vælge en western-guitar – det er helt op til dig.

Vælg en elguitar til de vildere genrer

Udover de akustiske guitarer, er der som sagt også elektriske. En elguitar kræver en forstærker, hvilket er den største forskel på sådan en og akustiske guitarer. Du vil dog også sagtens kunne starte ud med en elguitar, hvis det er det du ønsker.

 

Et godt eksempel på en begyndervenlig elguitar, er en Chateau ST01. Selvom det er en begynder elguitar, er den stadig i fuld størrelse og lyden er helt fantastisk. Hvis du derfor ønsker at spille nogle lidt vildere genre, kan det være en god ide med denne elguitar.

 

Når du har besluttet dig for hvilken guitar du skal have, skal du også huske at have det rette udstyr. Her er der tale om plektre og et etui eller taske til den. Hvis du vælger at købe en elektrisk guitar, skal du selvfølgelig også have kabler og forstærker til den. I mange tilfælde kan du dog købe pakker, til billigere penge, hvor det hele er inkluderet.

 

Du kan læse meget mere om guitarer på https://købguitar.dk/, hvis du har lyst til det. Her kan du også læse vurderinger af forskellige slags guitarer. Det er især godt, hvis du er en nybegynder, som har brug for lidt hjælp til at finde den guitar, som passer bedst til dig.

 

Relaterede artikler

Venner fisker

Kom i gang med at fiske med disse tips

At fiske kan være noget helt særligt. Derfor kan det også være særligt svært at komme i gang med det. Hvis man aldrig har prøvet at fiske før, eller der ikke er nogle, som tidligere har vist en hvordan man skal gøre det, så skal man også først lære hvordan man skal gøre.  Her er […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.