Find det rigtige bord til din fest

Bord med mennesker og mad
ks12

Skal du arrangere en fest, eller stå for et andet socialt arrangement? Er du typen, der holder sådanne begivenheder ofte, eller vil du bare gerne give en hånd til de ting, du selv er inviteret til? Så skal du have anskaffet dig et smart bord, som du nemt og hurtigt kan flytte rundt og gøre rent.

Bord med champagneglas

Hvad skal formålet med bordet være?

Når du skal købe et bord til festlige lejligheder kan det hjælpe at vide, hvad bordet helt præcist skal bruges til. Skal det være et bord, der kan holde til at blive spildt alkohol på? Skal bordet være rammen for en buffet? Skal der serveres snacks på bordet? Skal bordet være der, hvor du og gæsterne spiser, eller skal det være der, hvor I snakker og spiller kort? Bordet kan også være et gavebord, hvor det skal kunne holde til lidt vægt. Formålet med bordet har stor effekt på, hvad du skal købe.

Fordelene ved et klapbord

Et klapbord er faktisk det perfekte festbord. Det er nemt at gøre rent, det er nemt at stille til side, hvis I skal bruge gulvplads, det er nemt at pakke væk, når festen er ovre, og det er nemt at transportere, hvis en ven skal låne det til deres fest. Et klapbord kan sagtens være både flot og elegant, og de egner sig også til de mere professionelle arrangementer. Der jo intet, der er lige så indbydende, som et fantastisk smukt dækket festbord. Du kan se mange forskellige flotte klapborde her, så du kan forberede dig til din næste fest.

Bord med brød

Bordets stil

Mange forbinder måske klapborde med synet af ufikst blå plastic; men det er slet ikke sådan, som virkeligheden ser ud. Du kan få klapborde i metal og træ, eller plast som imiterer metal og træ, og du kan få dem i adskillige former og farver, som du nu ser passende. Et klapbord i metal eller træ er flot, og et klapbord i plast kan være ligeså flot, og lidt nemmere at flytte rundt på.

Bordet til dig

Klapbordet er det perfekte bord til næste gang, du skal stå for en begivenhed. Uanset om det er et event med familie, venner eller kolleger, vil klapbordet være passende til lejligheden. Det kan støtte mad, alkohol, kortspil og gaver, og det kan nemt tages frem og gemmes væk efter behov. Det er også nemt at gøre rent dagen efter; hvad mere kan man ønske sig af et festbord?

 

Relaterede artikler

Blogger med produkter

Derfor er blogging populært

Du kender dem sikkert godt, og du støder på dem nærmest hver dag. Her er der selvfølgelig tale om online blogs. Mange har skabt deres eget lille online univers i form af en hjemmeside, hvor de blogger om alt det, der ligger dem på hjerte.  Men hvorfor er det at blogge så populært? Og hvordan […]

Fint armbåndsur

Nyt ur? Vælg den helt rigtige type til dig

At skulle have et nyt ur er for de fleste en stor beslutning. Vil man gerne have et ur, som kan holde til lidt af det meste og som samtidig ser pænt og stilet ud, kan det nemlig godt komme til at koste en god sum penge. Derfor er det en god idé at være […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.