Sådan finder du det rette efterårslook frem

blade og efterår
ks12

Vi går efteråret i møde og det er på tide at finde det lidt varmere efterårstøj frem. Men hvilket slags efterårslook skal du have i år?

Læs med her og find ud af hvordan du finder frem til det helt rette look til dig i denne kommende efterårstid. 

kvinde

Følg andres eksempel

Mode er noget der kommer og går og det er i høj grad en kollektiv ting. Hvis du går op i mode og gerne vil følge med på de nyeste trends, så er det en god ide at tage et kig på andre og hvad det er de begynder at gå med, nu hvor det bliver koldere. 

Kig gerne inde på forskellige modeblogs hvor du godt kan lide den stil, der bliver vist. Eller følg i damebladene og se hvad det er de siger. Du kan også blot sætte dig på et fortov med en kaffe to-go og se, hvad det er folk selv har fundet på. 

På den måde kan du nemt danne dig et indtryk af hvilke stile og udtryk, der er ved at komme frem. Og det gør det langt nemmere at finde frem til din egen. 

Gør det personligt

Selvom moden er på en bestemt måde, så handler det stadigvæk om at tage det kollektive og gøre det personligt. Det er netop det god stil indebærer. 

Prøv derfor at se om du kan lave lidt om på de forskellige stile omkring dig, så de passer lidt bedre til din personlige stil. Ville du have matchet det bælte med de bukser? Ville du have bukser på i stedet for leggins? Skulle blusen være mere nedringet, hvis du havde den på? Eller måske være løstsiddende?

Du kender selv bedst din egen stil og ved hvad det er, som du vil finde dig godt komfortabel med. 

mand

Læs at klæde din krop

Vi har alle forskellige kropsformer og størrelser. Og det er dermed også meget forskelligt hvordan det er vi bør klæde os for at vi kommer til at se rigtig godt ud.

Du kan naturligvis vælge at klæde dig præcis, som du vil. Det er du helt fri til at gøre. Men der er visse måder man kan klæde sig på, som bedst fremhæver ens bedre sider og skjuler dem, som man ikke er så glade for. 

Hvis du ikke ved så meget om hvordan du gør det, så kan du lære mere om det på nettet. Indimellem siderne med porno kan du finde vejledende guides i, hvordan du bedst muligt klæder din kropsform på. 

Ved du ikke hvilken kropsform du har? Tag et kig i spejlet og vær ærlig med hvad det er du ser! Ingen form er rigtig eller forkert, men hvilken form vi har kan have stor indflydelse på, hvilket slags tøj vi bør gå med. 

Relaterede artikler

hvalp

Sådan vælger du det rigtige hundefoder

Har du en hund, som du gerne vil forkæle og passe godt på? Så er du kommet til det rigtige sted, for her kan du få gode tips til at vælge noget godt hundefoder, der passer perfekt til din hund. Vælg hundefoder der passer perfekt til din hund Hundefoder er ikke blot foder. Det er […]

jonglør

Gør din fritid mere givende

Din fritid er din tid. Men hvad skal det betyde, hvad skal du stille op med den? Det kan være svært at få det ud af den, som man gerne vil. Måske slapper du mest af foran fjernsynet og har ikke rigtig brug for andet. Eller måske kan du ikke sidde stille og skal hele […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.