Frisørgrej
ks12

Når man lige er flyttet til en by, er der pludselig rigtig mange ting, man skal have skiftet. Man skal have ny læge, ny tandlæge og ikke mindst en ny frisør. Når du skal vælge, hvilken frisør du gerne vil blive klippet hos, er der et par forskellige ting, du kan overveje – medmindre du selvfølgelig er fuldstændig ligeglad og bare tager den første og bedste, du ser.

Ting du kan overveje er blandt andet, hvor mange penge du er villig til at betale eller om du har nogle bestemte præferencer i forhold til måden, du skal klippes på – og så er det også altid smart at vælge en frisør, som ikke ligger alt for langt væk.

Her kan du se 3 ting, som du bør tænke over, inden du vælger din nye frisør.

Mandlig frisør

Hvor meget er du villig til at betale?

Noget af det første, som mange vælger at tjekke op på, inden de vælger frisøren, er selvfølgelig priserne. Hvis man ikke går super meget op i kvaliteten af frisøren, men egentlig bare mangler en, som lige kan få klippet spidserne, er der heller ikke nogen grund til at betale en hulens masse penge for en klipning. 

Så hvis du ikke tænker så meget over dit hår, som måske i forvejen lever lidt sit eget liv, kan man lige så godt spare lidt penge på frisør, som så kan bruges på andre ting. Hvis du derimod går meget op i hårpleje og dit udseende generelt, er du måske også villig til at betale lidt mere for en frisør. For hvis man gerne vil have den lækre og luksuriøse kvalitet, skal man også være villig til at betale lidt ekstra.

Har du nogle særlige præferencer?

Når du skal vælge, hvilken frisør som du vil begynde at blive klippet hos, skal du nok også overveje, om du har nogle præferencer – både i forhold til evner, tilbud osv.

Det er ikke alle frisører, som kan yde de samme ting, så det er også noget, du bør have med i overvejelserne, inden du vælger frisør. Hvis du eksempelvis har en bestemt måde, du gerne vil have farvet håret på, eller måske foretrækker at det er en frisør, som også ordnet håret på de kendte, giver det sig selv, at du ikke vil nøjes med en hvilken som helst frisør. 

Så overvej om du har nogle specifikke krav, til hvad frisøren skal kunne – og hvis du ikke har nogle særlige præferencer, kan du lige så godt bare vælge en frisør, som er billig, og som ikke er så langt fra dig.

Kvinde

Vælg en frisør der er tæt på dig

Noget, som de fleste nok vil have med i tankerne omkring valg er frisør, er selvfølgelig beliggenhed. Der er formentlig ikke nogen, som er interesserede i at gå hos en frisør, som ligger langt væk.

Derfor kan du allerede fra start vælge at undersøge, hvilke frisører der er at vælge imellem i dit område. Så kan det også være lidt nemmere at vide, hvad man har at gøre med.

Hvis du eksempelvis bor i Herlev, eller deromkring, giver det selvfølgelig mening at undersøge, om der er en frisør i Herlev eller området omkring Herlev. Så skal det at tage til frisøren nemlig heller ikke blive noget, som du bruger al din tid på. Det skal være nemt og tæt på.

 

Relaterede artikler

upstart

Har du en iværksætter gemt i maven?

Har du fået en god idé, og drømmer du op at starte din egen virksomhed op? Så er det blot at kaste sig ud i det. Det er super nemt at registrere sit virksomhed. Du aktiverer din virksomhed på virk.dk. Det kræver kun nem-id eller en kode, hvorefter du er i gang. Hvis du ønsker […]

katte

Alt du har behov for at vide, inden du får en kat

Når man anskaffer sig en kat, kræver det tid og investering, så man giver katten det bedste liv. Det medvirker til mange overvejelser inden, som man skal tage stilling til både før og efter, at katten er flyttet ind. Derfor kan det være godt at få et overblik over overvejelserne og det udstyr, som der […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.