Find revisor på en let og sikker måde

Find revisor på en let og sikker måde
ks12

Man kan, groft sagt, sige at der findes to slags mennesker i verden. Der er dem som elsker at sidde og sysle med tal, lave regnskaber og i det hele taget holde styr på økonomien. For disse mennesker er det en tilfredsstillelse at have styr på det hele selv og selv holde sig økonomisk kørende. Dette gælder både for privatpersoner og for firmaer. Så findes der den egen type mennesker, som har det lige omvendt. For disse er tal og økonomi en irriterende byrde, som nogle gange kan være en labyrint at finde rundt i.

For de mennesker som døjer med det økonomiske aspekt af hverdagen, kan det af den ene eller den anden grund være nødvendigt at alliere sig med en god revisor. Det kan være fordi ens privatøkonomi slet ikke hænger sammen, og man har brug for en professionel som kan fortælle en hvad der er op og ned. Det kan også være fordi man har et firma hvis økonomi ikke fungerer, eller et firma som man simpelthen bare har brug for et godt årsregnskab og prognose for. Hvad end det er, er revisoren den rigtige fagperson at gå til.

En revisor skal man kunne stole på

Men hvad en man går til en revisor som sig selv eller som repræsentant for en større gruppe af medarbejdere, er det vigtigt at man tager sig tid og energi til at finde den helt rigtige person til at varetage ens økonomi, og dermed ens fremtid. Ender man med en dårlig revisor, eller en revisor som man arbejder dårligt sammen med, kan det nemlig få fatale konsekvenser. Man ender måske med at blive vejledt forkert, eller også ender man med at gå imod de professionelle råd i ren trods. Hvad end det skyldes, er dette et yderst uheldigt udfald.

Der kan derfor kun lyde ét godt råd herfra: find revisor, og find en revisor som du stoler på og som du ved er god. På den måde opnår du lynhurtigt to essentielle ting. For det første får du ro i sindet. Den nagende dårlige samvittighed som dit manglende overblik over økonomien hidtil har givet dig, vil forsvinde som dug for solen. Samtidig vil din økonomi også komme til at fungere bedre, netop fordi der kommer overblik og struktur over den. På den måde vil hele pengeaspektet af dit liv uden tvivl begynde at fungere meget bedre.

Den ideelle vej til at finde den rigtige revisor

Men revisorer er der mange af, og hvordan træffer man så egentlig det rette valg? Alle revisorer promoverer sig jo på at være gode til penge og til at håndtere økonomi. Når alle udbyder nogenlunde det samme produkt, kan det synes næsten umuligt at skulle vælge. Men her kan internettet være en hjælp, for her kan hjemmesider med oversigter over autoriserede revisorer og anbefalinger af de forskellige fagfolk lede en på vej. På denne måde kan man forud for samarbejdet sikre sig at revisoren er en man kan stole på og som har det rigtige værdisæt.

Relaterede artikler

Bogføring og revision er nødvendige under hvis du har vrirksomhed

Bogføring fra mareridt til drøm

Mange erhvervsdrivendes mareridt er virksomhedens bogføring, som oftest må klares efter lukketid. Der er ikke altid tid til det, så bilagene tårner sig op og det hele bliver temmelig uoverskueligt. Måske ikke altid, men ofte. De fleste kender i hvert fald nok det med at prøve at få system i bogføringen, og love sig selv, […]

Omregistrering IVS til ApS

Omregistrering IVS til ApS

Iværksætterselskabet ophører med at eksistere som følge af Folketingets beslutning om af afskaffe selskabsformen. Det medfører, at du, som ejer af et IVS, skal lade det omregistrere til et anpartsselskab inden fristens udløb i 2021. Dermed kan du fortsat drive dit selskab, blot under en anden betegnelse. Omregistrering af IVS til ApS sker oftest i […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.