Flere kvinder bevæger sig ind på jagtmarkedet

jagt_kvinde_luftpistol
ks12

Der er i dag rigtig mange, der ynder at gå på jagt. Og hvad der tidligere har været en aktivitet, som næsten udelukkende har været præget af mænd, er det nu sådan, at der bevæger sig mange flere kvinder ind på området. Det betyder også, at der ses en stigning af de folk, der køber et luftgevær – dette er nemlig det mest yndede våben blandt kvinder, der har jagttegn. Synes du, det lyder interessant? Så køb dit luftgevær her.

Mange søger den rus, som magten mellem liv og død kan give

Kvinderne vil ikke stå udenfor, når mændene får nogle gode oplevelser, og det betyder, at de også vil opleve de goder, som der forefindes, når man går på jagt.

De vil også føle den rus, som det giver, når man skyder efter et bytte, og bare hele den følelse af magt, som man står med i sine hænder, når man har et gevær. Det kan betyde forskellen mellem liv og død, og det er netop den rus, som der er mange, der søger i hverdagen.

Naturen giver ro og virker som terapi

natur_skov_vand

Derudover giver naturen en ro, som der er næsten umulig at finde andre steder, og derfor er det at gå på jagt for mange også en form for terapi, der kan være med til at bringe noget fornyet energi ind i den normale og ofte travle hverdag.

Ligestillingen i samfundet bliver mere og mere markant

Det er således i dag svært at skelne mellem de aktiviteter, der henvender sig til mænd og dem, som der henvender sig til kvinder, og det må siges at være en positiv ændring, der er sket i samfundet. Ligestillingen bliver derfor mere og mere markant, og det er noget, vi bør være stolte af.

Relaterede artikler

Søskende

Gør din baby klar til flyrejsen

Du står netop og skal rejse med din baby, og du spekulerer allerede over, hvordan I skal komme helskindet igennem flyveturen uden gråd. Der findes heldigvis mange metoder til at undgå gråd, og du kender helt sikkert godt størstedelen af dem. Men har du for eksempel overvejet, om I burde købe nogle andre sutter? Læs […]

yoga

Find en god balance i hverdagen

En stor del af os danskere lider af slem stress, hvilket oftest fører til depressioner. Dermed er der også en stor del som lider af depressioner. Det kan være svært, at komme ud af stress og depressioner igen. Det er nødvendigt, at have en god balance i sin hverdag. Kost og søvn er først og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.