Føler du at du er nødt til at foretage en rekonstruktion i din virksomhed?

ks12

Lider din virksomhed lige for tiden? Så er du bestemt ikke alene, der er nemlig mange, der står i præcis den samme situation. Vi lever nemlig i en tid, hvor det kan være svært at holde en virksomhed kørende, især med den store konkurrence som der er kommet på markedet. Det være sig både online, fysisk og fra udlandet. Det ligger et stort pres på de lidt mindre virksomheder og for at kunne komme på rette køl igen, således man forhåbentlig kan fortsætte sit virke med sin virksomhed, kan den mest fornuftige beslutning være at tage sig en rekonstruktion. Kender du til det? Og vil du gerne vide mere om det? Så bør du læse med her nedenunder.

rekonstruktion

Der er et stort pres fra andre fysiske virksomheder, online handle og udlandet

Det kan i dag være svært for virksomhederne at blive ved med at køre rundt. Blandt andet på grund af den stor konkurrence, som alle møder på markedet. Det være sig både af andre fysiske virksomheder, som handler med de samme produkter og derfor udgør en stor trussel. Det være sig i forhold til den online handel, som på rigtig mange områder har taget over i forhold til den fysiske handel, hvorfor det kan være svært at få folk til at dukke op på ens matrikel og give et håndtryk. Og det kan være et pres, der kommer fra udlandet, som efterhånden har sat sig på nogle meget store markeder og koncerner, som kan være meget svære at hamle op med, hvis blot man er en mindre virksomhed herhjemme.

Når man har behov for tid og ro til at danne sig et overblik over situationen

Derfor kan man på et tidspunkt komme så langt ud med sin virksomhed, at man har behov for at tage en pause. Med det menes det ikke, at man giver ansvaret videre til en anden og finder sig et andet job – tværtimod. Det handler nærmere om en økonomisk pause, der skal give virksomheden den tid og det råderum, som der er behov for, for at kunne finde ud af, hvad der nu skal ske, og hvad næste skridt skal være. Det kaldes for rekonstruktion.

rekonstruktion

En rekonstruktion kan være den bedste og sidste udvej for en virksomhed i økonomisk krise

Rekonstruktion blev også tidligere kaldt for en betalingsstandsning, og det beskriver nok egentlig lidt mere, hvad det handler om. Det betyder nemlig, at en virksomhed ikke er i stand til at betale sine kreditorer, det de skylder, og derfor foretager de en midlertidig standsning af betalingerne. På den måde får virksomheden ro til at danne sig et overblik over situationen, og det kan give tid til at nedbringe en eventuel gæld ved, at der foretages en tvangsakord eller et salg af virksomheden som en sidste udvej. Vil man gerne lave en rekonstruktion, skal man til en start sørge for at kontakte skifteretten, og finder man ikke en løsning, vil rekonstruktionen automatisk overgå og blive til en udmeldelse om konkurs.

 

Relaterede artikler

møbler

Sådan får du et helt nyt hjem med få tiltag

Nogle gange trænger man bare til, at der skal ske noget nyt derhjemme. Det kan være, I har boet med de samme møbler og farver i årevis, eller måske er du bare én af de mange, der hurtigt får lyst til, at der skal ske noget nyt. Uanset hvad, er det faktisk ganske nemt at […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.