Trænger du til nogle forandringer på dit udseende?

hår
ks12

Udseende betyder en del for de fleste, og nogle gange kan det altså godt være, at man trænger til lidt forandring. Hvis man har fundet et look, som man bare synes fungerer, så behøver man selvfølgelig ikke at skifte. Men hvis man derimod er den mere eksperimenterende type, som sætter pris på forandring og også godt kan lide at skifte udtryk, så skal man da selvfølgelig gøre det.

Der er mange måde at forandre sit udseende på. Man kan vælge at lave om på sin frisure, som fylder rigtig meget i en persons look. Ellers kan man jo også overveje, om man skal prøve en helt ny tøjstil af eller måske eksperimentere mere med makeup – der er mange veje at gå, og det kan du se mere om lige her.

tøj

Ny frisure

Hvis man gerne vil skifte look uden at gøre det alt for ekstremt, kan man måske starte med at kigge lidt på sit hår. Det kan være, at man skal begynde at gå med mere opsat hår. Eller man kan vælge at få lavet pandehår.

Det kan også være, at man har et ønske om, at håret enten skal være kortere eller længere. Hvis det skal være kortere, er det egentlig så nemt, at du bare kan tage en saks frem, eller selvfølgelig tage til frisøren, hvis det skal gøres korrekt. 

Hvis du vil den anden vej og have, at håret skal være længere, skal du nok kigge på nogle kvalitets extensions – det er i hvert fald den bedste løsning, hvis du ikke vil vente på, at håret gror af sig selv.

Ny stil

Du kan skabe lidt forandring i dit udseende ved at få en ny frisure, men det kan du i den grad også gøre med dit tøj – og det er jo heldigvis nemt, fordi du bare kan tage tøj på og af – det er ikke helt så permanent som mange andre løsninger.

Det kan være, at din stil på nuværende tidspunkt er ret normal og ikke rigtig skille sig ud fra mængden. Så kan du måske prøve at gå efter en mere farverig stil. Det kan også være, at du har lidt svært ved at finde dig selv i din stil, og har en følelse af at den bliver lidt flyvsk. Så kan du tage et valg om at få en stil, som primært består af sort og gråt tøj, da det faktisk er meget stilsikkert – og så skal du ikke tænke for meget over det tøj, du tager på.

makeup

Ny makeuprutine

Du kan også tage et kig på makeup. Hvis du slet ikke går med makeup, kan du jo prøve det og se, om det er noget for dig. Der er i hvert fald rigtig mange, som får mere selvtillid af at gå med makeup, fordi man kan få sit ansigt til at se mere friskt og levende ud.

Du kan også tage den hele vejen og prøve med en mere vovet makeuprutine, hvor du bruger vilde farver på øjnene, eller måske vælger den røde læbestift.

Relaterede artikler

cocktails

Alt om den undervurderede tonicvand

De færreste ved, hvor vigtigt det er at anskaffe den helt rigtige tonic af høj kvalitet! Ligesom alkohol er der efterhånden et kæmpe marked for tonic, som kan rangere mellem at være kraftig, mild, sød og tør. Tonic udgør for eksempel en stor del af den klassiske cocktail gin and tonic og er med til […]

Feriested

Hvor skal du rejse hen?

Ferien står for døren, men du skal først lige beslutte dig for, hvor du skal rejse hen. Der findes alverdens rejsedestinationer at vælge imellem – og ligeledes udbydere. Derfor kan det være svært at afgøre, hvor du skal tage hen, og hos hvem du skal booke din rejse hos. Derfor får du her inspiration til, […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.