Derfor skal du vælge Gellack, når du skal have fine negle

Grønne negle
ks12

Det er de seneste par år blevet en meget populær trend at få lavet sine negle og pynte dem med Gellack. Det er der en helt naturlig grund til, for der er mange fordele ved at vælge Gellack frem for en almindelig neglelak. 

Herunder kan du derfor læse om, hvad denne populære trend er, og hvorfor du bør vælge denne type, når du virkelig skal gøre noget ud af dig selv og have lavet flotte negle. 

Negletekniker

Hvad er Gellack?

Denne type neglelak minder om den helt almindelige, som du sikkert kender. Forskellen er dog, at der er tilsat gele i denne unikke formel. Det giver denne neglelak en unik følelse, og den er virkelig holdbar og slidstærk. 

Gellack er nem at påføre, men skal ikke lufttørre ligesom almindelig neglelak, i stedet bliver den hærdet ved brugen af UV-lys eller LED-lys. Under dette lys skal neglen ikke tørre længe, før du har et flot resultat. Det betyder også, at du ikke lige får lavet nogle grimme hakker i lakken, fordi du ikke kunne vente på, at den almindelig lak var helt færdig med at tørre.

Gellack holder længere end normal neglelak

En af de største fordele ved at vælge Gellack frem for almindelig neglelak er, at når du bruger en neglelak med gele, så holder neglene meget længere. Der kan gå op til 14 dage med helt vildt flotte negle, og det er sjældent, at du kan sige det samme om almindelig neglelak. Den unikke formel giver dig desuden generelt stærkere negle, som ikke har så nemt ved at knække. 

Økonomisk set er det bedre

Som skrevet ovenfor, så holder Gellack i længere tid, og det er også godt nyt for din pengepung. Du skal nemlig ikke bruge penge lige så ofte, da det ikke er nødvendigt at påføre ny lak i samme omfang, som hvis du blot bruger almindelig neglelak. 

Det kan laves hjemme såvel som ved en klinik

Du vil hurtigt forstå, hvordan du selv kan lave dine negle derhjemme, da det ikke kræver meget øvelse at benytte Gellack. Den er nemlig nem at påføre, da du blot benytter en lille børste præcis som en almindelig neglelak. Så du kan sagtens kaste dig ud i det, hvis økonomien ikke rækker til at få det lavet hos en tekniker. Det kræver dog, at du kan skaffe en lille UV-lampe eller lignende. Du kan selvfølgelig også bare få lidt professionel hjælp og slappe af, mens dine negle bliver lavet. 

Der findes mange farver

Der er et stort udvalg af farver. Det er også en stor fordel, når du skal vælge at have fine negle. Der kommer desuden hele tiden flere kollektioner og farver ud, så du vil helt sikkert finde en farve, som passer perfekt til dit look. Det kan være du endda hurtigt finder en yndlingsfarve. 

Gode tips til brugen af Gellack

  • Riv ikke neglelakken af, da det ødelægger neglene
  • Benyt acetone for at få neglelakken hurtigt fjernet
  • Prøv at lav én hånd ad gangen 
  • Tjek altid hærdetider på dit produkt
  • Grundet den tilføjede gele og andet, så kan neglelakken udløse allergi, så undgå at komme den direkte på huden.

Relaterede artikler

skov

Det oplagte sted at tage hen

Nationalpark Thy er det perfekte sted at tage hen, hvis det er at man elsker at være ude i det fri. Det er dog også for dem, som godt kan lide sjældne naturtyper samt kulturhistorie. Hvis man har sat check ved enten en af de ting, eller måske endda alle, vil Nationalpark Thy være det […]

kvindeansigt under monsteria blad

Køb dine skønhedsprodukter online

Nogle varer skal ses, føles, eller mærkes på anden fysisk måde. Men ved at handle online, kan du oftest spare mange penge. Det gælder også de fleste skønhedsprodukter. Og med netop skønhedsprodukter er det næppe nødvendigt, at du skal mærke dem på en fysisk måde, for at kunne beslutte dig for et køb. Tjek selv, […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.