Gul er det nye sort – Bliv god til udslagskøb

kreditkort
ks12

Vi danskere elsker udsalg. Der er ikke noget som et godt tilbud, om det er to bøtter mayonnaise for éns pris eller et hus, der står til en overraskende god pris. Der skal slås til, når tilbuddet står lige for næsen af én. For man sparer jo en masse penge.

Men det er ikke alle, der er gode til tilbudsræset. De ser sig blindt på det gule prismærke og ender med ikke at spare det store. 

Her får du nogle gode råd til, hvordan du kan få det meste ud af et udsalg. 

udsalg

Vær godt forberedt 

Først og fremmest skal du være godt forberedt. Impulskøb kan vise sig at være en farlig ting, hvis ikke man alligevel får tænkt sig om en ekstra gang. 

Det er forskellige måder, hvor du kan forberede dig, så selv impulskøbene har et godt formål.

Planlag hvad du skal have

Det er en god ide, at have en liste over, hvad du mangler både til dig selv personligt, i hjemmet og til det løse. Hvis du ved, hvad du skal have, er du klar til at hoppe på de gode tilbud, når de byder sig. 

Kig f.eks. din garderobe igennem og skriv en note på telefonen om, hvad du mangler evt. også til næste sæson. Det er smart at købe vinterstøvler i foråret og bikinier i efteråret, fordi de ikke længere er i sæson. Her kan du spare en hel masse penge, hvis du har et godt overblik. 

Tjek for lavere priser

Selvom der er et godt tilbud for næsen af dig, kan det som sagt være en fordel lige at tage en dyb indånding. Når noget er på tilbyd det ene sted, kan det vise sig at være endnu billigere et andet sted. 

Søg på nettet og kig dig omkring, så du ikke blot køber det første du ser. Det kan være svært at væbne sig med tålmodighed, men i sidste ende kan det virkelig betale sig. 

tilbagemelding

Tag et kviklån

Hvis du så pludselig stor med et mega godt tilbud foran dig og ikke lige har midlerne på kontoen før næste måned, kan du tage et gratis kviklån. Her får du hurtigt pengene ind på kontoen, så du har dem lige nu og her. 

Du kan tage et rentefrit lån op til 4000 kr. og afbetale det over højst 30 dage. Det er derfor beløb, som er til at overkomme og det er hurtigt betalt af igen. Så kan du købe det du mangler på tilbud og betale lånet af over kort tid. 

Hav omtanke for dit forbrug

Forbrug er en god ting og ikke noget du skal være nervøs for. Der er bare vigtigt, at holde sig selv lidt i ørene en gang imellem så det ikke tager overhånd. Sørg for kun at købe ting, du mangler. 

Hvis du tager et lån, skal det være et du kan overkomme økonomisk, så du kan være helt tryg og være glad for dit nye køb. 

Relaterede artikler

Tag et kviklån

Få råd til at starte op for dig selv

Der er i dag mange, der går rundt med en drøm om at starte op for sig selv. Det betyder, at der er flere, der gerne vil løsrive sig fra chefer og bestemte arbejdstider. Og derfor er løsningen at starte op selvstændigt. Det er dog ikke noget, man bare lige sådan gør, idet det er […]

seo

Sådan sikrer du dig flere besøgende på din hjemmeside

Har du et genialt produkt, eller en service du sælger, men problemer med at skabe opmærksomhed omkring det? Hvis ingen ser dit produkt, er det ligegyldigt, hvor godt et produkt det er. For ingen køber det, hvis de ikke opdager, at det findes. Derfor er det essentielt, at du har en god markedsføring, hvis du […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.