Gør din baby klar til flyrejsen

Søskende
ks12

Du står netop og skal rejse med din baby, og du spekulerer allerede over, hvordan I skal komme helskindet igennem flyveturen uden gråd. Der findes heldigvis mange metoder til at undgå gråd, og du kender helt sikkert godt størstedelen af dem. Men har du for eksempel overvejet, om I burde købe nogle andre sutter? Læs mere nedenfor.

Hav det hele klar inden

 

Inden I rejser, er det en god idé at sikre, at I har det rigtige udstyr med til jeres barn. Sørg for eksempel for at have flaskerne klar, hvis jeres barn begynder at græde idét flyet letter. Mange børn og babyer har det nemlig med især at bryde ud i gråd, når flyet enten letter eller lander. Det kan være dybt frustrerende som forældre, fordi man netop ved, hvor frustrerende det også er for de andre passagerer.

baby

Skulle det ske, at jeres barn begynder at græde, er det ikke nok med flasker, sutter og legetøj. Det er også vigtigt, I er helt rolige og sørger for at tage dybe indåndinger, så barnet ikke kan mærke, hvor pressede I er. Hold dit barn helt ind til kroppen, syng en stille sang og luk øjnene, mens du vugger frem og tilbage i sædet. Hvis dit barn endnu ikke har lært at tage imod sutten, er det en god idé, hvis I inden afrejse bruger lidt tid på at finde den helt rigtige sut.

 

Sådan vælger du den rigtige sut

 

Det er ret afgørende, hvilken sut du vælger, hvis dit barn er meget selektiv omkring hvilke sutter, der duer. Som bekendt findes der mange forskellige sutter – heriblandt runde og flade sutter. Det kan være meget forskelligt fra baby til baby, hvordan de tager imod sutterne. For nogen fungerer det bedst med de runde sutter, der kan betegnes som de mest klassiske. De er især gode til dig, der ammer dit barn.  De flade sutter har en lidt anden form og anbefales til børn fra seks måneder og op. Der er desuden forskel på sutternes materialer, hvilket også kan have en afgørende faktor.

 

Mange af de runde sut er lavet i latex, hvorimod de flade sutter kan fås i silikone. Hvis du helst vil have sutter, der er lavet i naturgummi, bør du overveje sutter fra Bibs. Her kan du både vælge imellem de runde og flade sutter i mange forskellige og fine farver. Du har desuden mulighed for at købe en god mængde, så du har nok til ferien.

 

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.