Gør din fritid mere givende

jonglør
ks12

Din fritid er din tid. Men hvad skal det betyde, hvad skal du stille op med den? Det kan være svært at få det ud af den, som man gerne vil.

Måske slapper du mest af foran fjernsynet og har ikke rigtig brug for andet. Eller måske kan du ikke sidde stille og skal hele tiden have projekter i gang.

Om det er den ene eller anden, kan I begge uden tvivl lære noget. Så din fritid bliver både afslappende og produktiv. For du skulle jo helt komme udhvilet tilbage på arbejde.

De små ting rykker

Den perfekte fritid handler om de små ting. Det handler om at sætte nogle rammer, der kan gøre det hele lidt mere overskueligt og tillade de små forskelligheder.

Det kan være så ufattelig stressende at skulle hente unger, komme til arrangementer, passe huset, passe hobbyer osv. Men det skal gøres, og det er ikke til at komme udenom.

Så det er med at stramme bukserne og gøre det bedste, du kan. For mange er den fordel at forsøge at inddele deres hverdag i skemaer, der er lidt mere overskuelige end en kalender.

Hvem henter, hvem støvsuger, hvem laver mad osv. Det giver et godt overblik. Men det handler om du små ting. Det er de små, vi gør for hinanden, der farver vores hverdag.

Din hverdag bliver meget bedre og langt nemmere at holde ud, hvis vi giver rum for at lægge på sofaen eller af fare rundt. Hvis vi kan acceptere, at vi har forskellige præferencer og forsøge at løse vores hverdag sammen, får vi meget mere ud af vores fritid.

venner

Snyd ikke nogen

Sådan er det hele vejen rundt. Husker vi dem, vi holder kær, husker de også os. Så er der pludselig hjælp til stresset hverdag. Så er det pludselig nemmere at få det hele til at fungere.

Derfor skal du også huske kæledyrene, de er der i hvert fald for os, når vi har behov for dem. Det kunne være med nyt legetøj. KONG hundelegetøj helt sikker noget, du skal undersøge, hvis du gerne vil forkæle dine kæledyr.

Gladere kæledyr, giver som gladere børn, kæreste en større frihed i din fritid.

Så kan du fare rundt eller ligge og slappe, hvis bare dine omgivelser tillader dig det. Hvis du er god til at huske dem, så skal de nok være gode til at huske dig.

Fritid er fritid

Fritid er ikke et arbejde, så der forventes ikke, at du kan klare det hele. Så måske er der noget, der smutter i farten. Det er okay, så længe det ikke bliver hverdag.

For med det er sammen, vi kan rykke hinanden og gøre livet værd at leve. Det er ikke hver for sig, det er ved at stå samme og give plads til os alle sammen.

Så næste gang du ser, at din parter, barn eller hvem det nu er, ligger uden at foretage sig noget. Eller han/hun fare rundt uden med evige projekter. Så lad være med at hidse dig op, men se om der ikke noget andet, du kan gøre. I har fri, I er ikke på arbejde.

Relaterede artikler

Feriested

Hvor skal du rejse hen?

Ferien står for døren, men du skal først lige beslutte dig for, hvor du skal rejse hen. Der findes alverdens rejsedestinationer at vælge imellem – og ligeledes udbydere. Derfor kan det være svært at afgøre, hvor du skal tage hen, og hos hvem du skal booke din rejse hos. Derfor får du her inspiration til, […]

have_opdækning_havemøbler

Få en ny hobby – til en god pris

Er du kørt fast i de gamle vaner? Du trænger måske til noget nyt at se til. Det er ikke for sent at få en ny hobby. Der er massere nye hobbyer, som du kan få dig, uanset om det er nogle fremtidige projekter, du kan se frem til, eller om du allerede skal i […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.