Hurtiglån hitter hos danskerne

Lånpenge.nu
ks12

Lån af penge nu og her er mere populært end nogensinde før. Med hurtiglån stilles der ikke nogen sikkerhed i form af for eksempel hus- eller bilværdi. Forbrugeren vil få pengene inden for få bankdage efter lånets godkendelse. Lånebeløbet er som regel småt, men der findes faktisk et par udbydere, der kan låne dig flere hundrede tusinde kroner uden sikkerhed.
Hvis du overvejer et hurtigt og nemt lån, kan du med fordel læse videre her. Her kan du blive klogere på tre populære valg af lån, hvor du får pengene udbetalt nu og her: mikrolån, SMS-lån og kviklån.

Mikrolån – lån af små hurtige pengebeløb

Dukker der i ny og næ pludselig en regning op, som du ikke kan udbetale? I situationer som den kan mikrolån måske være noget for dig. Mikrolån kan anbefales til dig, som skal bruge et mindre pengebeløb over en kort periode.

Mikrolån er som navnet antyder lån af mindre beløb. Mikrolånet vil som regel være på op til 15.000 kroner. En del låneudbydere tilbyder mikrolån som kassekreditter. Det giver dig mulighed for selv at justere, hvor meget og hvornår du bruger af det beløb, du har fået blåstemplet.

Du låner pengene ved at udfylde et ansøgningsskema på nettet. Afhængigt af låneudbyderen og tidspunktet for lånet kan pengene være på din konto allerede samme dag eller dagene efter mikrolånet. Pengene skal typisk tilbagebetales efter et par måneder. Renterne ved et mikrolån vil ofte være noget højere end ved almindelige banklån. Det er en måde for låneudbyderen at sikre sig på, når der ikke stilles nogen form for sikkerhed. Det er derfor en god idé på forhånd at vurdere, om det kan lade sig gøre at tilbagebetale pengene den efterfølgende måned.

Lånpengen.nu

SMS-lån – lån nemt via mobilen

Er du typen, der foretrækker en hurtig mobilløsning? Så er SMS-lån måske noget for dig. Du kan ansøge om lånegodkendelse online hjemme foran computeren såvel som over SMS på farten i toget eller bussen.

SMS-lån er ligesom mikrolån tiltænkt mindre lånebeløb, som ofte vil ligge et sted mellem 500 og 5.000 kroner. Du kan typisk tage dit SMS-lån i brug meget hurtigt. Ofte allerede i dagene efter, at udbyderen har sagt god for lånet. Afbetaling skal typisk ske inden for en måned.
En ulempe ved SMS-lånet er høje startgebyrer, låneperioden og lånebeløbet taget i betragtning.

Kviklån – modtag dit lån efter en bankdag

Kviklånet egner sig godt til dig, der ofte mangler penge sidst på måneden og kan tilbagebetale hele lånesummen den efterfølgende måned. Her kan du typisk låne et sted mellem 500 og 6000 kroner.

Kviklånet sker typisk via nettet. Her kræves typisk ikke megen dokumentation i form af for eksempel lønsedler. Processen for låneansøgningen vil blive igangsat hurtigt og være kort. Pengene kan du som regel allerede have glæde af den næste bankdag. Du skal dog være opmærksom på, at oprettelsesgebyrer til lånet ligesom ved SMS-lånet kan være store.
Find information om forskellige udbydere af hurtiglån på lånpengenu.net.

Relaterede artikler

Lån penge i udlandet

Lån penge i udlandet

Hvis man står i en situation, hvor penge ikke lige er det, som man har flest af, så kan man godt begynde at undersøge, hvilke muligheder der er for at tage et lån. Når man ser rundt på de forskellige lån i Danmark, så kan man nogle gange godt føle sig lidt opgivende. Det er […]

lån og jul

Julen er dyr: Sådan skaber du en eventyrlig jul

Når julen står for døren, vil de fleste stå klar med glæde og åbne arme. Desværre vil julen for nogen være ensbetydende med usikkerhed og ondt i maven. Da julen netop er en tid, der i så høj grad er forbundet med glæde og spænding, er det også en katastrofe, hvis man får den modsatte […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.