Hurtiglån hitter hos danskerne

Lånpenge.nu
ks12

Lån af penge nu og her er mere populært end nogensinde før. Med hurtiglån stilles der ikke nogen sikkerhed i form af for eksempel hus- eller bilværdi. Forbrugeren vil få pengene inden for få bankdage efter lånets godkendelse. Lånebeløbet er som regel småt, men der findes faktisk et par udbydere, der kan låne dig flere hundrede tusinde kroner uden sikkerhed.
Hvis du overvejer et hurtigt og nemt lån, kan du med fordel læse videre her. Her kan du blive klogere på tre populære valg af lån, hvor du får pengene udbetalt nu og her: mikrolån, SMS-lån og kviklån.

Mikrolån – lån af små hurtige pengebeløb

Dukker der i ny og næ pludselig en regning op, som du ikke kan udbetale? I situationer som den kan mikrolån måske være noget for dig. Mikrolån kan anbefales til dig, som skal bruge et mindre pengebeløb over en kort periode.

Mikrolån er som navnet antyder lån af mindre beløb. Mikrolånet vil som regel være på op til 15.000 kroner. En del låneudbydere tilbyder mikrolån som kassekreditter. Det giver dig mulighed for selv at justere, hvor meget og hvornår du bruger af det beløb, du har fået blåstemplet.

Du låner pengene ved at udfylde et ansøgningsskema på nettet. Afhængigt af låneudbyderen og tidspunktet for lånet kan pengene være på din konto allerede samme dag eller dagene efter mikrolånet. Pengene skal typisk tilbagebetales efter et par måneder. Renterne ved et mikrolån vil ofte være noget højere end ved almindelige banklån. Det er en måde for låneudbyderen at sikre sig på, når der ikke stilles nogen form for sikkerhed. Det er derfor en god idé på forhånd at vurdere, om det kan lade sig gøre at tilbagebetale pengene den efterfølgende måned.

Lånpengen.nu

SMS-lån – lån nemt via mobilen

Er du typen, der foretrækker en hurtig mobilløsning? Så er SMS-lån måske noget for dig. Du kan ansøge om lånegodkendelse online hjemme foran computeren såvel som over SMS på farten i toget eller bussen.

SMS-lån er ligesom mikrolån tiltænkt mindre lånebeløb, som ofte vil ligge et sted mellem 500 og 5.000 kroner. Du kan typisk tage dit SMS-lån i brug meget hurtigt. Ofte allerede i dagene efter, at udbyderen har sagt god for lånet. Afbetaling skal typisk ske inden for en måned.
En ulempe ved SMS-lånet er høje startgebyrer, låneperioden og lånebeløbet taget i betragtning.

Kviklån – modtag dit lån efter en bankdag

Kviklånet egner sig godt til dig, der ofte mangler penge sidst på måneden og kan tilbagebetale hele lånesummen den efterfølgende måned. Her kan du typisk låne et sted mellem 500 og 6000 kroner.

Kviklånet sker typisk via nettet. Her kræves typisk ikke megen dokumentation i form af for eksempel lønsedler. Processen for låneansøgningen vil blive igangsat hurtigt og være kort. Pengene kan du som regel allerede have glæde af den næste bankdag. Du skal dog være opmærksom på, at oprettelsesgebyrer til lånet ligesom ved SMS-lånet kan være store.
Find information om forskellige udbydere af hurtiglån på lånpengenu.net.

Relaterede artikler

Lån online

Online lån er billige og fleksible

I kølvandet på den finansielle kriser er de traditionelle banker blevet mere påpasselige med at låne penge ud, og kreditvurdering samt sikkerhedsstillelse er i højsædet. Som direkte konkurrent til de traditionelle banker vinder de online finansielle bankvirksomheder frem i stor stil. De kan tilbyde mere fleksibilitet i låntagningen samt konkurrere på pris. Sammenlign priser og […]

danskernes lånevaner

Danskerne optager flere lån end tidligere

Efterhånden som der kommer flere typer af lån, og det er blevet nemmere og hurtigere at få et lån, er det blevet mere almindelig for danskerne at benytte sig af muligheden. Mange danskere er begyndt at kunne se fordelene ved at låne penge, når de har behov for det. Men når der findes mange typer […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.