Skab rammerne for et godt hjemmearbejde

Hjemmearbejde fra stuen
ks12

Der er meget, der skal tages højde for, når man arbejder hjemmefra. Mange er blevet pålagt at arbejde hjemmefra pga. corona pandemien. Imidlertid er det ikke ved alle arbejdspladser at det gode fysiske arbejdsmiljø er fulgt med hjem. Det handler i høj grad om at indrette sig bedst muligt i eget hjem, så man ikke opnår gener af arbejdet. Et stillesiddende kontorarbejde kan nemlig være hårdt i længden, hvis man ikke har de rigtige arbejdsstillinger i løbet af en dag. Læs mere i artiklen, hvor du bliver guidet til, hvordan du kan indrette hjemmet på en god måde, der fremmer det gode fysiske og psykiske arbejdsmiljø.  

hjemmekontor

Indret dig, så du har plads til at arbejde

Det kan virke stressende, hvis man arbejder på meget begrænset plads derhjemme. Man kan sagtens overkomme f.eks. at arbejde i 14 dage på den måde. Corona pandemien har dog gjort, at man kan forvente at arbejde helt eller delvist hjemmefra i en længere periode. Det føles hurtigt rodet, hvis der er lidt plads at arbejde på. I hjemmet kan arbejde og hverdagsliv hurtigt komme til at flyde sammen, hvis man f.eks. bare arbejder fra spisebordet i stuen. Det kan derfor godt være en rigtigt god idé at købe et skrivebord, så man fysisk kan flytte sig fra sin arbejdsplads og tilbage til hverdagslivet. Nogle vil have mulighed for at indrette et helt kontor, hvor der bl.a. er plads til at opbevare mapper med papirer, diverse kontorartikler etc. Det vil for mange være den optimale løsning, da man kan trække sig ind på kontoret mens børnene leger i stuen. Nogle har ikke den mulighed, så der handler det om at være lidt kreativ. Man kan f.eks. godt indrette en del af hjørnet eller soveværelset med et skrivebord. Man kan f.eks. lave lidt afskærmning i form af en reol, der står ved siden af skrivebordet ud i rummet, så det danner et lille område, hvor man kun forholder sig til arbejdet. 

Skrivebord og kontorstol

Et godt fysisk arbejdsmiljø med mulighed for gode arbejdsstillinger

Et skrivebord kan have en hæve-sænke funktion, hvilket gør det nemmere at opnå gode arbejdsstillinger. Når man kan indstille højden på skrivebordet, bliver det nemmere at tilpasse bordet til netop den højde, man har. Derudover giver det også mulighed for skiftende arbejdsstillinger, da man kan stille sig op i løbet af dagen. Hvis man køber en god kontorstol med ergonomisk ryglæn, bliver det endnu nemmere at opnå en god arbejdsstilling, der varer ved hele dagen. 

Relaterede artikler

Lager med pakker

Leder du efter nogen til at varetage din virksomheds lagerstyring?

Når man skal starte en virksomhed, kan det være en god ide at få hjælp fra professionelle, til at varetage nogle af opgaverne.  Her kan man eksempelvis outsource lagerstyringen, for at dig og dine kollegaer har mere tid og energi, til at løse andre opgaver.  Utrolig mange virksomheder benytter sig af dette, og er enormt […]

BlackFriday

Black Friday – Bombtastiske tilbud til dig!

Black Friday skydes som altid i gang med et brag, men de mange tilbud og mange mennesker kan godt være svære at finde hoved og hale i. Lad os hjælpe dig! _____________________________________________________________________   Puha, så mange mennesker. Puha, så mange gode tilbud. Vi har fuld forståelse for at man kan føle sig fristet til at […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.