Sådan kan du og din familie få en billigere, men lige så god jul som altid

Jul og hygge
ks12

2019 er så småt ved at lakke mod enden, men først skal vi selvfølgelig have jul og nytår overstået. Især julen kan være en stressende tid for rigtig mange danskere, hvilket i høj grad skyldes de store udgifter forbundet med julen – og især de obligatoriske julegaver. Men julegaverne behøver faktisk ikke at tage pusten fra hverken dig eller din økonomi. Der findes nemlig en række måder, at holde udgifterne nede samt humøret oppe.

Et budget er nøglen til en billigere jul

Julegaver har en tendens til at blive meget dyrere end man regnede med. En måde at kontrollere dette på er, at sætte sig ned og lave et realistisk budget. Hvad har jeg råd til, og hvad har jeg brug for? Stil dig selv disse spørgsmål, og lav derefter dit julebudget med dette for øje. Der er mange penge at spare ved at lave et budget.

Økonomi og gaveindkøb

Vær på udkig efter besparelser

Selv det bedste budget kan ikke ændre på det faktum, at julegaver stadig koster mange penge. Her følger et par tips til at få den lange gaveliste til at koste en smule mindre.

Spar på din gaveindpakning

At pakke julegaver smukt ind er naturligvis en stor del af fornøjelsen ved at holde jul. Men gavepapir kan utroligt nok sagtens gå hen og blive en særdeles bekostelig affære. Forsøg derfor at købe dit gavepapir udenfor sæsonen. Du vil nemlig ofte kunne finde det langt billigere. 

Dekoration og design

Leg bytteleg

Hvis pengene virkelig er små, så kan man overveje at bytte det traditionelle gaveræs ud med en sjov bytteleg. En bytteleg fungerer ved, at alle blot skal købe en enkelt gave, som der så bliver trukket lod om. Det er sjovt, og så sparer man desuden en masse penge.

Køb dine julegaver på nettet

Der er som bekendt mange penge at spare ved at købe på nettet, og det gælder såmænd også for julegaver. Brug derfor lidt tid på at undersøge dine yndlings netforhandlere, så du er sikker på at finde den skarpeste pris på gaven til svigermor. Eneste yderligere råd i forbindelse med at shoppe julegaver online er, at du skal sørge for at være ude i god tid – måske endda i forbindelse med Black Friday.

Relaterede artikler

stol og bord

Flere og flere investerer i bambus møbler

Noget, der i den grad kan pynte dit hjem op, er bambus møbler. Disse er nemlig ganske unikke og rigtig flotte at se på. Står du og skal have nye møbler, bør du bestemt overveje disse flotte møbler. For de kan faktisk gøre mere, end du tror. Der er nemlig noget over bambus, der bare […]

Drink og vin

Forkæl dig selv, når du er alene

Det er utroligt vigtigt også at kunne forkæle sig selv. Man bruger meget tid alene, og derfor er det også vigtigt at være tilpas i sit eget selskab. Men det kan nogle gange være svært at se pointen i at lave noget lækkert mad og drinks kun til sig selv. Men det er her vigtigt […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.