Tre gode råd til at dyrke motion i en travl hverdag

Motionscykel
ks12

Vi ved alle, hvor svært det kan være at balancere arbejdsliv, familieliv og pligter. Det kan være svært at finde tid til at tage sig af sin krop og dyrke motion nok i hverdagen, når der er mange andre ting, som skal nås. Du kan læse videre her, hvis du vil have tre gode råd til, hvordan du finder tid og overskud til at dyrke motion i den travle hverdag.

Løbetur

Invester i en motionscykel

En god måde at få motion på når du ikke har meget tid til overs, er på en motionscykel. Hvis du investerer i en motionscykel, som kan stå i hjemmet, har du større mulighed for at bruge de huller der opstår i kalenderen til at komme lidt i form. Med en cykel hjemme kan du nemt tage 20 minutters cykling for eksempel om morgenen, inden du tager på arbejde, eller om aftenen, når børnene er puttet. Med en motionscykel i hjemmet bliver det lettere med planlægningen, som er det, det hele handler om, når du skal finde tid og overskud til motion. På denne side finder du tests af forskellige motionscykler, så du kan finde den rette cykel inden for dit budget.

Løb en tur

At løbe en tur er også en god måde at få motion på, når du ikke har meget tid. Du kan løbe en tur og forbrænde kalorier på kun 20 minutter, hvis det er alt, hvad du har tid til. På den måde er det en god motionsform for den travle, for du kan altid tilpasse dine løberuter efter, hvad du har tid til på dagen. Løb er også en billig måde at få motion på, for det eneste du reelt skal bruge, er et par gode sko. Alt tøj, som du kan bevæge dig i, kan bruges, så du skal ikke nødvendigvis investere en masse for at komme ud at løbe. Samtidig er det gratis at løbe en tur, så du skal ikke have dårlig samvittighed, når regningen for dit ubrugte medlemsskab i fitnesscentret kommer.

Gåtur

Gå lange ture

Man kan altid gå en tur, og det er også en måde at forbrænde kalorier på. En gåtur er også en god ting, hvis du har en travl hverdag, for det er en motionsform, der ikke går hurtigt, og på den måde øver du dig i at sætte farten lidt ned. Det er en rigtig sund egenskab, som gåturen kan give dig.

 

Relaterede artikler

Boligforening

Sådan gør du livet i boligforeninger nemmere

Det kan være fantastisk at bo i en boligforening. Der er hele tiden mennesker tæt på en, og derudover har man ofte nogle fantastiske fællesarealer. Dog kommer der også nogle ekstra forpligtelser, når man er en del af en boligforening. Først og fremmest skal man hjælpe med at passe på fællesarealerne, og derudover er det […]

webdesign

Sådan kommer du i gang med din webshop

Der er mange, der drømmer om at starte deres egen webshop op. Som en begyndelse er det noget, der kan foregå ved siden af et andet job, men med tiden er håbet, at det kan overtage, således det selvstændige liv vinder. Der er nemlig flere, de gerne vil løsrive sig fra deres chefer og dermed […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.