Norwegian er fortsat et af danskernes foretrukne rejseselskaber

fly
ks12

Nogle flyselskaber gør det bare en tand bedre end andre. Det kan være svært at finde et billigt fly, som samtidig også har nogle gode faciliteter og god service. Norwegian udmærker sig gang på gang fra andre lavsprisflyselskaber og er blandt danskernes favoritflyselskaber. Herunder kan du læse om, hvad der netop gør Norwegian til et af de mest populære flyselskaber.

Du får hele pakken, når du flyver med Norwegian

Selvom prisen uden tvivl er med til at afgøre, om et flyselskab er populært, lægger danskerne også vægt på andet end blot flybillettens beløb. For mange danskere handler det også om kvalitet og service. Der er en lang liste af forskellige goder, du som passager kan opleve hver eneste gang, du rejser med det billige flyselskab. Norwegian er bl.a. kendte for:

  • Deres lave priser på både korte og lange flyrejser
  • At de flyver til op mod 150 forskellige destinationer
  • At de har rigtig godt Wi-Fi ombord
  • Norwegian bladet giver gode tips til forskellige rejsedestinationer

Hvis du keder dig på din flyvetur og har glemt en spændende bog at læse i, kan du slå op i Norwegians månedlige blad, som skriver om aktuelle og kulturelle fænomener i de mange forskellige rejsedestinationer, der er på Norwegians rutekort. Norwegian flyver mod op til 150 forskellige destinationer. Naturligvis kan du ikke komme til alle destinationer fra Danmark, men du kan med et skift komme til stort set alle kontinenter fra Danmark med Norwegian.

fly forsinkelse

Hvad der gang på gang er med til at gøre Norwegian til et populært flyselskab er også priserne. Du kan især finde billige billetter til forskellige destinationer inden for Europa, hvis du bestiller i god tid. Desuden kan du nyde godt af en stabil Wi-Fi på turen, da Norwegian flere år i træk er blevet kåret af forskellige rejsende til at have det bedste Wi-Fi.

Det er faktisk ikke kun danskerne, der er begejstrede for Norwegian. Generelt set er Norwegian et meget populært flyselskab blandt mange europæere. Dette skyldes måske, udover de mange goder ved at flyve med Norwegian, også at Norwegian flyver til og fra så mange forskellige destinationer i og uden for Europa.

Norwegian kompenserer ved flyforsinkelser

Har du oplevet at flyve med Norwegian, hvor flyet blev forsinket eller aflyst? Læs om Norwegian forsinkelser lige her, hvor du kan se, hvor meget kompensation, dvs. hvor høj en erstatningssats, du er berettiget til.

 

Relaterede artikler

tandlægestol

Her er din guide til at finde den rigtige bideskinne

Skærer du tænder om natten, når du ligger og sover? Det er der nemlig rigtig mange der gør, og det kan resultere i både hovedpine og smerte i kæberne, når du vågner om morgenen. Det vurderes at et sted mellem 10 og 20 % af danskerne udsættes for dette problem om natten efter de har […]

Juletræ

Julen er en tid for at give gaver

Julen er virkelig en herlig tid, det er en tid for at slappe og være sammen med sine nærmeste. Det er en tid hvor man lader nostalgien flyde, så man rigtig kommer i julestemning. Julen er en af de vigtigste højtider i Danmark. Det er ikke svært at se hvorfor. I den hektiske tid, som […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.