Nye trends: Disse tre genstande blomstrer igen

trends_vinyl_polaroid
ks12

Trends kommer, de går, og nogle gange kommer de tilbage igen.
Herunder ser du tre genstande, som blandt mange andre er blevet genoplivet over de sidste par år og nu er vildt moderne igen:

  • Polaroidkamera
  • Strik
  • Vinyl

Men hvordan er dette sket? Og vil det blive ved med at være populært, eller er det en kortvarig trend? Det kigger vi på.

Polaroidkameraet er vendt tilbage

De analoge kameraer er igen blevet populære over hele verden. Dette betyder også, at der hele tiden kommer nye producenter ind på markedet, og udvalget er blevet kæmpestort. Du kan faktisk også finde et digitalt polaroidkamera nu, hvilket aldrig er set før.
De mennesker, der er hoppet med på bølgen, elsker charmen ved kameraet. Det er retro på en vildt fed måde, og det virker ikke som om, at denne trend bliver umoderne igen inden for den nærmeste fremtid.

trends_vinyl_polaroid

Vil du med på moden? Så kan du finde fire forskellige polaroidkameraer her. Her finder du både et polaroidkamera til nybegynderen til en lav pris, og et kamera i den højeste kvalitet til dig, der altid vil have det bedste af det bedste.

Nu strikker de unge også

Strik har altid været populært, så at kalde det en genoplivet trend er måske ikke helt korrekt. Vi ser dog for første gang, at flere og flere unge mennesker begynder at strikke. Det er især de unge kvinder mellem 18 og 28, der er blevet vilde med garn og strikkepinde. Så lad os kalde det en trend inden for målgruppen af unge kvinder.
Langt de fleste af de unge brugere mener, at denne aktivitet er med til at afstresse deres hverdag. At strikke hjælper dem altså med at koble fra, hvilket vi alle kan have brug for engang imellem – og derfor vurderer vi, at denne trend blandt yngre mennesker, vil forblive populær i mange år. Så hvis du også har brug for at slappe helt af engang i mellem, så er dette måske løsningen for dig?

Salget af vinyler er eksploderet

Vi havde vinylen, så havde vi CD’er, derefter kom MP3 filen – men hvad er egentligt moderne nu? Vinylpladen er uden tvivl blevet genopliv i stor stil. Både privatpersoner, professionelle musikere og pladeselskaber står i kø for at få lov til at købe plader og pladeafspillere.
Det er blandt andet blevet populært for pladeselskaber at udgive et antal af de nye albums på vinyl igen, fordi der er så mange, der køber dem. Dette har også ført til, at de virksomheder, der producerer vinylerne, har fået vildt travlt.

trends_vinyl_polaroid
Det virker på mange måder som om, at denne tendens er baseret på samme grundlag som polaroidkameraet. Det handler for forbrugeren om at vende tilbage til noget, der er både en smule gammeldags, men som også har en helt masse charme.
Så hvis du vil være rigtig trendy, bør du altså sidde derhjemme med dit polaroidkamera, strikke og lytte til en fed plade på din pladespiller… Eller måske du vil nøjes med at prøve en enkel af de genoplivede trends først.

 

Relaterede artikler

yoga

Find en god balance i hverdagen

En stor del af os danskere lider af slem stress, hvilket oftest fører til depressioner. Dermed er der også en stor del som lider af depressioner. Det kan være svært, at komme ud af stress og depressioner igen. Det er nødvendigt, at have en god balance i sin hverdag. Kost og søvn er først og […]

blomst konfirmation

Sådan finder du den perfekte konfirmationskjole

Når piger skal konfirmeres, så er der specielt én ting, som de går meget op i. Det er nemlig deres tøj. For piger, såvel som drenge er det vigtigt at finde det helt perfekte sæt tøj. Denne artikel handler dog mest om konfirmationskjolen, der oftest er båret af pigerne. Forskellige typer af konfirmationskjoler Der findes […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.