Om SVKH

Velkommen til SVKH!

SVKH.dk er et nyhedsmedie, der har en en varieret emnetilgang. Vi er ikke for fine til at skrive om personlige aspekter af livet eller om boligen og haven. Forretningslivet tager vi også under kærlig behandling ligesom spil, sport og rejser bliver udsat for vores skarpe pen (eller tastatur om du vil).

Vi plejer at sige at vi skriver: Større, Vigtige (og) Kritiske Historier. Deraf navnet SVKH.

Vi hylder ytringsfriheden, men lægger ikke spalteplads til til lovovertrædelser som fx racisme mv. Husk at ytringsfrihed altid er under strafansvar: Du kan ytre dig som du vil, men overtræder dine ytringer straffelovens paragraffer kan du idømmes straf. Derfor ser du ikke den slags artikler på nyhedsmediet.

Vil du skrive for SVKH er du altid velkommen til at kontakte os for nærmere aftale. Det samme gælder hvis du blot søger en enkelt artikel udgivet.

OPHAVSRET
Indholdet på SVKH.dk er ophavsretligt beskyttet, hvilket betyder at vi ejer rettighederne til det. Indholdet må derfor ikke kopieres og/eller benyttes med mindre du skriftligt har fået Nyhedsmediet SVKHs (svkh.dk) tilladelse til det FØR kopiering eller brug. Har du ønsker om at bruge noget af materialet på svkh.dk er du velkommen til at kontakte os.

KONTAKT
Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål. Venligst benyt kontaktsiden.

/Sven Henrik