Online lån er billige og fleksible

Lån online
ks12

I kølvandet på den finansielle kriser er de traditionelle banker blevet mere påpasselige med at låne penge ud, og kreditvurdering samt sikkerhedsstillelse er i højsædet. Som direkte konkurrent til de traditionelle banker vinder de online finansielle bankvirksomheder frem i stor stil. De kan tilbyde mere fleksibilitet i låntagningen samt konkurrere på pris.

Sammenlign priser og find det billigste lån

Det kan være svært ved første øjekast at gennemskue, hvilket online lån man skal vælge. I de traditionelle banker har man en bankmand/kvinde til at rådgive, men på det online marked er du på egen hånd. For at finde det billigste lån bør du sammenligne priser via prissammenligningssider. Dette kunne fx være siden Mr.Finans.dk, hvor du kan søge på det lån, og den løbetid, du ønsker og nemt og gennemskueligt få en liste med forskellige lånetilbud fra forskellige udbydere.

Metoden er nem og ligetil, fordi du her hurtigt får dannet dig et overblik over, hvor du finder det billigste lån. I denne forbindelse er det vigtigt, at du ikke kun fokuserer på den laveste rente, da der også er andre omkostninger forbundet med at optage lånet.

Du skal kigge på betegnelsen ÅOP og kigge efter den laveste værdi. ÅOP står for ”årlige omkostninger i procent” og er betegnelsen for alle de samlede omkostninger, der er forbundet med lånet. Låneudbyderne er forpligtet til at oplyse ÅOP.

Dette skal du være opmærksom på

Når du er på udkig efter et fordelagtigt lån, må du aldrig være nervøs eller bekymret for at vælge en, i dine øjne, ukendt låneudbyder som du ikke syntes at kende navnet på. Alle finansielle virksomheder er under opsyn af Finanstilsynet, der sikrer at alle finansielle virksomheder, der fører bankvirksomhed i Danmark, følger gældende love, regler og etik på området.

Du kan derfor trygt vælge en ukendt låneudbyder, hvis det er denne der har det mest fordelagtige tilbud. Dette er også fordelen ved at vælge prissammenligning – at du netop får tilbud fra steder, du ikke kender, og som du ellers ikke ville have undersøgt på egen hånd.

online lån

Den stigende konkurrence kommer forbrugeren til gode

De stadig flere udbydere på det online lånemarked kommer forbrugeren til gode. Danskerne låner i stadig større stil penge online. Dette betyder en øget efterspørgsel efter udbydere, som imødekommes af et netop stigende udbud. Alle låneudbydere ønsker at få fat i nye kunder og derfor konkurreres der på primært pris.

Der kan også være udbydere, der tilbyder længere løbetider, hurtigere udbetaling samt lavere krav til kreditvurdering. Alle disse fordele kommer forbrugeren til gode, og er med til at gøre det både nemt og billigt at låne penge online.

Det er samtidig meget fleksibelt at optage et lån via nettet. For det første skal du ikke bestille tid i banken, og indlevere dokumentation for økonomi samt argumentere for, hvad pengene skal bruges til. For det andet kan du låne via telefon eller computer hjemmefra, præcis når du har tid og lyst.

Relaterede artikler

graf-penge

Sådan påvirker du din fremtidige økonomi som ung

Mange af de valg, som unge mennesker træffer, kommer til at have stor indflydelse på deres fremtidige økonomi. Men hvilke valg er disse? Og hvilke valg bør man træffe, hvis man gerne vil have en god økonomi? Det kan du læse mere om her. #1 Hvilke lån tager du som ung? En stor del af […]

Få gode råd til privatøkonomi

Få gode råd til privatøkonomi

Som helt almindelig borger i dette land kan det være svært at have styr på sin privatøkonomi. Der er mange ting, som man er nødt til at købe for at få en almindelig hverdag til at køre rundt. Og det kan gøre, at det kan være svært at få det hele til at gå op […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.