Opgrader din virksomhed og få gladere medarbejdere

sammenhold
ks12

Vil du gerne gøre lidt ekstra for dine medarbejdere? Det kan man gøre på mange forskellige måder, og det kan være både dyrt og besværligt, men det behøver det ikke at være. Læs med herunder og få nogle bud på, hvad man f.eks. kan gøre for at arbejdspladsen bliver bedre.

Invester i holdere til nøglekort og navneskilte

I nogle virksomheder skal medarbejderne bære tydelig identifikation. Andre steder skal de bruge et nøglekort for at kunne komme rundt på arbejdspladsen – og nogle steder gør begge ting sig gældende. Hvis man er indehaver af sådan en virksomhed, er det en god idé at overveje kortholdere til sine medarbejdere.

Det kan måske virke som en ret lille ting at gøre, men det kan gøre hverdagen meget lettere. Kortholderne kan laves med et hul i toppen, så de kan sættes i en keyhanger og dermed er nemme at bære på en måde, så man kan komme til dem. Derudover kan man også selv vælge, om de skal vende på den lange led eller den korte.

navneholder plastik

Det er mest normalt med en kortholder i plastik, men der findes også kortholdere i andre materialer. Hvis man skal kunne se, hvad der er i kortholderen, giver det dog god mening at få den lavet i klar plast.

Giv medarbejderne mulighed for at dyrke motion på arbejdspladsen

I en travl hverdag har mange ikke tid til at komme i fitnesscentret og få dyrket den nødvendige motion. Derfor kan det være en fordel, hvis der er mulighed for at dyrke motion på arbejdspladsen. Så er motionen mere tilgængelig og virksomheden kan også bryste sig af, at den er med til at bekæmpe overvægt.

Det er selvfølgelig ikke alle virksomheder, der bare lige kan stille et helt træningscenter til rådighed for sine medarbejdere. Hvis man prioriterer det, kan lidt motion dog lade sig gøre mange steder. Flere virksomheder er begyndt at prioritere at have eget træningscenter på arbejdspladsen. Hvis man gerne vil lokke nye medarbejdere til, er dette også noget af det, der kan tiltrække nogle potentielle nye medarbejdere.

Overvejer man at lave eget træningscenter på arbejdspladsen, bør man forberede sig grundigt, inden man går i gang. Hvilke maskiner vil man gerne have? Er man f.eks. kommet frem til, at man gerne vil have løbebånd, kan man læse mere her. Hvor meget plads kan man sætte af? Har man mulighed for at lave badefaciliteter? Alt dette er noget af det, man bør tænke over.

God fornøjelse med opgraderingen af virksomheden.

træning

Relaterede artikler

stol og bord

Flere og flere investerer i bambus møbler

Noget, der i den grad kan pynte dit hjem op, er bambus møbler. Disse er nemlig ganske unikke og rigtig flotte at se på. Står du og skal have nye møbler, bør du bestemt overveje disse flotte møbler. For de kan faktisk gøre mere, end du tror. Der er nemlig noget over bambus, der bare […]

italiensk-salat

Sådan finder du interessen og lysten til at lave god mad

God mad har en helt særlig plads i rigtig mange danskeres hjerter, og i rigtig mange tilfælde er den fyld med brun sovs, svinekød og kartofler. Dog er der også nogen, der har nemt ved at køre træt i at spise det samme mad den ene dag efter den anden. Hvis du er nået til […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.