Opgrader din virksomhed og få gladere medarbejdere

sammenhold
ks12

Vil du gerne gøre lidt ekstra for dine medarbejdere? Det kan man gøre på mange forskellige måder, og det kan være både dyrt og besværligt, men det behøver det ikke at være. Læs med herunder og få nogle bud på, hvad man f.eks. kan gøre for at arbejdspladsen bliver bedre.

Invester i holdere til nøglekort og navneskilte

I nogle virksomheder skal medarbejderne bære tydelig identifikation. Andre steder skal de bruge et nøglekort for at kunne komme rundt på arbejdspladsen – og nogle steder gør begge ting sig gældende. Hvis man er indehaver af sådan en virksomhed, er det en god idé at overveje kortholdere til sine medarbejdere.

Det kan måske virke som en ret lille ting at gøre, men det kan gøre hverdagen meget lettere. Kortholderne kan laves med et hul i toppen, så de kan sættes i en keyhanger og dermed er nemme at bære på en måde, så man kan komme til dem. Derudover kan man også selv vælge, om de skal vende på den lange led eller den korte.

navneholder plastik

Det er mest normalt med en kortholder i plastik, men der findes også kortholdere i andre materialer. Hvis man skal kunne se, hvad der er i kortholderen, giver det dog god mening at få den lavet i klar plast.

Giv medarbejderne mulighed for at dyrke motion på arbejdspladsen

I en travl hverdag har mange ikke tid til at komme i fitnesscentret og få dyrket den nødvendige motion. Derfor kan det være en fordel, hvis der er mulighed for at dyrke motion på arbejdspladsen. Så er motionen mere tilgængelig og virksomheden kan også bryste sig af, at den er med til at bekæmpe overvægt.

Det er selvfølgelig ikke alle virksomheder, der bare lige kan stille et helt træningscenter til rådighed for sine medarbejdere. Hvis man prioriterer det, kan lidt motion dog lade sig gøre mange steder. Flere virksomheder er begyndt at prioritere at have eget træningscenter på arbejdspladsen. Hvis man gerne vil lokke nye medarbejdere til, er dette også noget af det, der kan tiltrække nogle potentielle nye medarbejdere.

Overvejer man at lave eget træningscenter på arbejdspladsen, bør man forberede sig grundigt, inden man går i gang. Hvilke maskiner vil man gerne have? Er man f.eks. kommet frem til, at man gerne vil have løbebånd, kan man læse mere her. Hvor meget plads kan man sætte af? Har man mulighed for at lave badefaciliteter? Alt dette er noget af det, man bør tænke over.

God fornøjelse med opgraderingen af virksomheden.

træning

Relaterede artikler

cocktails

Alt om den undervurderede tonicvand

De færreste ved, hvor vigtigt det er at anskaffe den helt rigtige tonic af høj kvalitet! Ligesom alkohol er der efterhånden et kæmpe marked for tonic, som kan rangere mellem at være kraftig, mild, sød og tør. Tonic udgør for eksempel en stor del af den klassiske cocktail gin and tonic og er med til […]

Vær god ved din krop

Passer du nok på dig selv?

I en travl hverdag, er det vigtigt, at du sørger for at passe på dig selv. Det gælder om at finde en balance i din hverdag, så du føler at du både har tid og overskud til dig selv, din familie, dine venner og dit arbejde. Hvis du ikke passer på dig selv, vil du […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.