Passer du nok på dig selv?

Vær god ved din krop
ks12

I en travl hverdag, er det vigtigt, at du sørger for at passe på dig selv. Det gælder om at finde en balance i din hverdag, så du føler at du både har tid og overskud til dig selv, din familie, dine venner og dit arbejde. Hvis du ikke passer på dig selv, vil du heller ikke kunne passe på din familie. Hvis du har svært ved at finde denne balance, kan du med god samvittighed gå i gang med at lave yoga. Yoga giver dig ro i din sjæl, samtidig med, at det er en rigtig god træningsform, der både styrker dig mentalt og fysisk. Du kan endda drage din familie med ind i træningen, da der findes øvelser for alle aldre. Du kan kombinere yogaen med meditation, for dit eget velbefindende. Du vil med kombinationen af de 2 træningsformer føle, at du gør noget godt for din krop og sjæl, og det kan være starten på at passe bedre på dig selv.  

Økonomisk tryghed

Økonomisk tryghed

En anden faktor for at passe på dig selv, er at kigge på din arbejdssituation. Selvom du godt ved at du gør tingene godt på dit arbejde, er det naturligt stadig at have en bekymring for, om du skulle gå hen og blive arbejdsløs på et tidspunkt. For at skabe økonomisk tryghed, er det vigtigt at være medlem af en a-kasse. Som medlem af en a-kasse sikrer du dig selv en indtægt, også selvom du skulle blive ledig. Du kan tilmed tegne en lønsikring, enten via en a-kasse eller via en privat jobsikring. Forhåbentlig vil det give dig en økonomisk tryghed at blive medlem af en a-kasse, så du ikke går og bekymrer dig unødigt om din arbejdssituation. Økonomisk tryghed giver dig ro i din sjæl, og er en bekræftelse på, at du gerne vil passe bedre på dig selv.

Jul

Hvordan går du den mørke tid i møde?

Den mørke tid kan for nogle mennesker være en svær tid. De kan få en vinterdepression, alene fordi det bliver hurtigt mørkt, gråt og koldt. Andre forbinder den mørke tid med julen, som er en tid med både travlhed, glæde og masser af velduftende og lækker mad. Den mørke tid har heldigvis så meget mere at byde på, hvis man er åben overfor de utallige muligheder der findes. Der kommer julekalender i TV, som kan være et hyggeligt samlingspunkt for hele familien, i en hverdag hvor alle har travlt. Der bliver tændt stearinlys rundt omkring i de danske hjem, og folk tænder op i deres brændeovne. Der bliver pyntet haver og altaner med lys, nisser og julemænd, til stor fornøjelse for alle forbipasserende. Skøjtebanerne åbner op udenfor, til glæde for både store og små. Der er virkelig mange muligheder for at gå den mørke tid i møde med begejstring. Alle disse muligheder, kan være med til at du går den mørke tid i møde med ro i din sjæl, og dermed passer godt på dig selv. 

Relaterede artikler

rejse

Vælg en afbudsrejse som din næste ferie

Hvis du trænger til en billig ferie, vil du kunne vælge mellem de bedste afbudsrejser. Det kræver dog at du er fleksibel og ikke har noget imod at komme til en destination, som du ikke selv vil have valgt. Hvis det lyder som noget for dig, vil du altså nemt kunne spare penge ved en […]

hobby

Bliv klar til den kolde årstid med disse tips

Når sommeren så småt går på hæld, bliver det igen tid til at tilbringe mere tid indendørs. Mange finder udover ofte at de har mere tid til at bruge på hobbyer når sommerens ræs er overstået. Vil du også godt være klar til at kunne nyde den kolde årstid fuldt ud, får du her nogle […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.