Høretab er permanent – sådan undgår du det

Hjelm med høreværn
ks12

Du tænker måske ikke så meget på din hørelse. Den er der bare. Men i nogle situationer er det faktisk rigtigt godt og vigtigt at skænke din hørelse en tanke. Hvis du ikke havde den eller mistede en del af den, så bliver det en permanent tilstand. Først når du ikke længere har din fulde hørelse, mærker du noget til savnet.

Derfor giver det god mening at begynde at passe på dine ører, allerede inden du mister noget af den. Det kan du gøre ved at beskytte ørerne med et høreværn eller med et par ørepropper. Begge dele skal naturligvis være af god kvalitet, sådan at de giver dig en reel beskyttelse.

Motorcyklist

Er ørepropper ikke usmarte?

Måske tænker du, at du ikke har lyst til at rende rundt med høreværn eller ørepropper, når du for eksempel er til koncert eller lignende. Men hvis alternativet er, at du langsomt eller pludseligt mister dele af din hørelse, eller får tinnitus, så er valget nok ikke så svært.

Desuden kan du i dag få nogle ørepropper, som dels lader uskadelige lyde slippe igennem og dels er helt diskrete. De består af en lille stump af en øreprop, der sættes ind i din øregang. Det er smart, og det kan hurtigt blive en god vane, at du lige sætter sådan nogle i.

Tag et par ørepropper i ørerne, når du skal til koncert, i teateret, til sportskamp, køre motorcykel, sejle, svømme, dykke, flyve, bruge motoriseret værktøj eller lignende aktiviteter, hvor din hørelse bliver udfordret. Det er nemt lige at gøre, og effekten er super god.

Koncert

Prøv et par formstøbte ørepropper

Som noget nyt kan du nu få nogle formstøbte ørepropper. De fungerer sådan, at de formes efter dine øregange, og dermed får du en helt dækkende beskyttelse af dine ører. 

Du tager simpelthen en afstøbning af dine øregange med det bløde og formbare materiale, når materialet har hærdet, så er det færdige og klar til brug. Du har nu et par helt personlige ørepropper, som passer helt perfekt. De er helt fine at have på i flere timer.

Sådan et par formstøbte ørepropper dæmper lyde med cirka 26 dB, og det er en hel del. Desuden er de komfortable at have på, da de jo passer fuldstændig perfekt. De er nemme lige at have med i den medfølgende stofpose, og så kan du sætte dem i, når du får brug for det. De er helt klar pengene værd.

Relaterede artikler

Job

Sådan får du mere overskud på jobbet

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der kan have svært ved at finde både motivationen og energien, når hverdagen melder sin ankomst. Derfor er vi til tider nødt til at nyde en eller anden form for afbræk, der netop kan være med til at give os det friske pust, som […]

fly

Norwegian er fortsat et af danskernes foretrukne rejseselskaber

Nogle flyselskaber gør det bare en tand bedre end andre. Det kan være svært at finde et billigt fly, som samtidig også har nogle gode faciliteter og god service. Norwegian udmærker sig gang på gang fra andre lavsprisflyselskaber og er blandt danskernes favoritflyselskaber. Herunder kan du læse om, hvad der netop gør Norwegian til et […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.