Sådan finder du den perfekte konfirmationskjole

blomst konfirmation
ks12

Når piger skal konfirmeres, så er der specielt én ting, som de går meget op i. Det er nemlig deres tøj. For piger, såvel som drenge er det vigtigt at finde det helt perfekte sæt tøj. Denne artikel handler dog mest om konfirmationskjolen, der oftest er båret af pigerne.

Forskellige typer af konfirmationskjoler

Der findes flere forskellige typer af konfirmationskjoler, som du kan se lige her.

Der findes lange og korte konfirmationskjoler. Der findes kjoler med tyl eller blonder. De fås også med draperinger og lag.

En ”konfirmationskjole” fås også som to dele. Altså en top og en nederdel. Det er næsten lige så populært som en kjole. I nogle tilfælde ses det også, at piger har hvide bukser på.

Konfirmationskjoler ses som regel i hvide, men det ses mere og mere, at der er lidt sort eller blåt på konfirmationskjolerne. Men de hvide kjoler er stadigvæk mest populære.

De små detaljer

Som pige kan man vælge at have et sjal eller en bolero på de bare skuldre.

Det ses specielt hos de piger, der har en stropkjole eller en stroptop.

Det kan specielt godt være koldt i kirken. Derfor er det en god ide med et sjal eller en bolero.

Som pige er det også vigtigt med de helt rigtige sko. Ligesom med kjolen, så er det vigtigt med de ”helt rigtige” par sko til den store dag. Der kan man vælge et par ballerinaer, nogen åbne sandaler med en lille kilehæl eller et par stiletter.

rose

Nogen piger vælger også at have en lille håndtaske med. Der kan de fx have deres mobil liggende i, men også en lipgloss, så de kan opfriske læberne i løbet af dagen.

For konfirmanden er de ”små” ting også vigtige. Som fx sko, et sjal eller en taske. Men det kan også være vigtigt for piger at have en fin halskæde eller et fint armbånd på. Det kan også være et fint spænde til håret.

Gode råd til forældrene og konfirmanderne

Hvis det er første gang, at man har et barn, der skal konfirmeres, så kan det være en rigtig god ide med en guide til, hvad man skal huske til en konfirmation. Men det kan også være en stor hjælp at læse om, hvordan skriver en god sang, hvordan man laver sine egne indbydelser, eller hvorhenne man kan købe konfirmationskjoler.

Sådan nogen gode råd kan man få inde hos Konfirmationsnyt.dk.

De har mange gode råd til alt det, som man skal have styr på, når man skal holde konfirmation.

konfirmation

Men hjemmesiden er ikke kun for forældrene. Der står også mange gode ting, som konfirmanden kan have gavn af. Der er fx ideer til valg af tøj til Blå Mandag eller til, hvad man kan lave på ens Blå Mandag.

Genbrug konfirmationskjolen

En konfirmationskjole er ikke helt billig, men hvis man opbevarer den sikkert, så kan den genbruges senere hen. Nogen vælger at bruge noget fra den til deres bryllupskjole, når den dag engang kommer.

Mange vælger også at sælge deres konfirmationskjole, så andre kan få gavn af den.

 

 

Relaterede artikler

festival_danmark_1

Festivalsæsonen nærmer sig

I Danmark elsker vi sommerens mange festivaler. Faktisk er vi et af de lande i verden, som målt på indbyggere, holder flest festivaler. Der er bare noget over de kolde øl, solen i ansigtet, god musik og samvær med vennerne, som tiltaler os. Heldigvis har vi over hele landet rig mulighed for at opleve forskellige […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.