Planter trender som aldrig før

Planter i potter
ks12

Det er som aldrig før blevet super moderne at have flotte grønne planter i hjemmet. Folk strømmer til de store havecentre og køber planter, der kan pynte til den helt store guldmedalje. Det er specielt de famøse stueplanter, der hitter på de sociale medier. De pynter flot i hjemmet og skaber et friskt og naturligt indeklima. Der findes dog også mange flotte udendørsplanter, der senere kan høstes og spises til den helt store middag. 

 Instagram plante

Instagram-planter til pynt

Det er specielt stueplanterne, som også kaldes for Instagram-planter, der hitter. Planterne som Pilea og Monstera Deliciosa er super populære stueplanter. De er forholdsvis nemme at pleje og passe, og desuden pynter de flot i hjemmet. Planterne byder ind med deres flotte grønne farve, som specielt pryder i mange studielejligheder. De flotte stueplanter er både dekorative, og desuden tilfører det hjemmet en smule friskhed. Det får hjemmet til at fremstå rent og pænt. 

Valnødder

Fra jord til bord

Der findes også mange flotte udendørsplanter, der kunne pynte fint i haven. Det er muligt at plante og høste sine egne frugter og grøntsager. I sidste ende kan råvarerne ende på det fine middagsbord. Når du planter dine egne frugter og grøntsager, skal du ikke bekymre dig, om dine råvarer har fået sprøjtegifte. Du ved selv, hvordan du har behandlet dine råvarer i haven, og du kan derfor spise med god samvittighed. 

Du kan blandt andet plante dit eget valnøddetræ i haven. Valnødderne kan du sylte, eller også kan du bruge dem i en god kryddersnaps. Der er altså rig mulighed for at vise dine køkkenkundskaber frem for familien til den årlige påskefrokost. Desuden indeholder valnødder antioxidanter og umættet fedt, hvilket betyder at valnødderne er sunde at spise. Derudover vil valnøddetræet også pynte flot i haven, og om sommeren kan den lave et fint skyggested med sin store flotte krone. 

Relaterede artikler

Stablede mønter

Strakslån oplever stor popularitet blandt danskerne

At optage et lån er blevet lettere og mere tilgængeligt end nogensinde før. Det er derfor heller ingen overraskelse at flere og flere danskere hopper med på bølgen, og låner til højre og venstre hos internettets mange lånudbydere.  Ja, de såkaldte strakslån er i den grad kommet for at blive. Deres store popularitet må i […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.