Rejs til Dubai og spind guld på dit eget olieeventyr

dubai
ks12

Hvis du nogensinde har været i Dubai, så kan du helt sikkert nikke genkendende til, at det er en helt særligt og ganske forunderlig del af verden. Midt ude i ingenting er der rejst et urbant miljø, der afspejler, at de residerende har penge. Nogle endda også rigtig mange penge. Drømmer du om at få en del af kagen og tjene gode penge i Mellemøsten, så er der slet ikke så langt fra drøm til virkelighed, som du måske går og tror. En uddannelse i den maritime branche giver dig nemlig mulighed for at tage på dit helt eget olieeventyr i Dubai.

Bunkerolie til skibe

Måske du er en lille smule skeptisk overfor idéen om at blive oliehandler i Dubai. Men selvom det lyder som en karrierevej, det kun er de allerdygtigste forretningsmænd, der tager. Eller som noget man ser på film. Så er det ikke desto mindre en ganske reel mulighed, hvis du tager en uddannelse som bunker trader. En bunker trader har nemlig til opgave at foretage internationale handler med bunkerolie som det primære omdrejningspunkt. Er det en favre ny verden for dig, så er det måske værd at nævne, at bunkerolie er det brændstof, som skibe og færger benytter for at kunne sejle. Der er dermed hverken noget lyssky eller pyramidespilsagtigt over det, når det kommer til en oliekarriere i Dubai. Med en uddannelse du på helt almindelig vis kan starte hjemme i Danmark, har du efter ganske kort tid mulighed for at blive udstationeret i udlandet som bunker supplier dubai.

Vær en kvinde i en mands verden

Dubai er et ganske særligt sted og kulturen i Mellemøsten er meget anderledes end den, som man som dansker kender fra både hjemlandet og den øvrige vestlige verden. Blandt nogle af de mest udprægede forskelle der findes, kan det nævnes, at søndag f.eks. er en arbejdsdag og at der den dag i dag stadig forskelsbehandles mænd og kvinder imellem. Dermed ikke sagt, at det ikke kan lade sig gøre at gøre karriere i Dubai som kvinde. Det kræver blot, at man har lært at begå sig i en verden med et lidt mere anderledes og måske konservativt kvindesyn, end man er vant til fra Europa.

Lad hele verden være din arbejdsplads

En uddannelse med udstationering i Dubai behøver derfor heller ikke at betyde, at hele karrieren skal foregå i Mellemøstens varme klima. Der findes maritime arbejdspladser verden over, hvilket både giver dig mulighed for at søge mod andre mere eller mindre eksotiske lande samt hjem til Danmark, hvis det er det, du har lyst til. Mulighederne er mange. Det er blot om at gribe dem, som du synes er spændende og se, hvilken retning det kan udvikle sig i.

Relaterede artikler

bål

Spis sundt og hold dig i form vinteren lang

Det er efterhånden ved at blive lidt fodkoldt, og det kan være en påmindelse om at det er ved at være tid til at rykke livet lidt indenfor. Dette er slet ikke nogen dårligt ting, for man kan sagtens gøre det hyggeligt at tilbringe tid indenfor. Mange folk forbinder vinteren med lidt for meget god […]

Frisørgrej

Når man lige er flyttet til en by, er der pludselig rigtig mange ting, man skal have skiftet. Man skal have ny læge, ny tandlæge og ikke mindst en ny frisør. Når du skal vælge, hvilken frisør du gerne vil blive klippet hos, er der et par forskellige ting, du kan overveje – medmindre du […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.