Sådan får dig og din partner gang i sexlivet

forhold
ks12

Når man ikke længere er nyforelsket er det meget naturligt at sexlysten forsvinder og i perioder er svær at finde. Det kan være frustrerende for begge parter fordi man ønsker at holde gang i gnisten og fordi man elsker hinanden. Nedenfor kan du læse meget mere om hvordan I får gang i sexlivet gennem nærvær og omsorg, ved at krydre sexlivet og ved i yderste konsekvens at skemalægge akten.

Opmærksomhed på nærvær og omsorg

Alle ønsker at blive set og hørt og jo mere nærvær og omsorg man oplever, jo mere lyst får man til hinanden. Omvendt hvis man ikke oplever nærvær og omsorg i dagligdagen, så er det forståeligt nok også rigtig svært at finde sexlysten frem. For at få gang i sexlivet kan det hjælpe med ekstra opmærksomhed på dette punkt.

håndjern

Krydr sexlivet

Med tiden kan den samme sex med den samme person godt gå hen og virke ensformigt og til tider kedeligt. For at sætte kulør på og undgå at det bliver kedeligt må man blive ved med at udvikle på det. For at krydre sexlivet og få gang i det kan du anvende glidecreme, sexlegetøj og nye stillinger. Prøv fx silikonebaseret glidecreme og gør sexlivet mere ”glidende”. Fordelen ved glidecreme, sexlegetøj og fornyet stillinger er, at sexlivet igen bliver spændende og ubesværet. Især glidecreme kan hjælpe til med at sexlivet er ubesværet og at det ikke er det der skal være barriere for at sexlivet kommer i gang og bliver kontinuerligt.

Skemalæg om nødvendigt

At skemalægge sex lyder måske ikke i sig selv særlig sexet. Dog kan det, sammen med glidecreme og sexlegetøj, være det der holder det i gang. Indimellem handler det nemlig om at dyrke sex for at få lyst til sex. Lysten kommer ikke bare af sig selv, og man må derfor gøre sig umage for at opretholde lysten. I en periode kan det være nødvendigt at skemalægge fx at bestemme sig for en bestemt dag i ugen. På denne måde har begge parter også mulighed for at være klar og være tændt. Når man er enig om hvad der skal ske, er der ikke de store muligheder for at slippe udenom og det kan komme sexlivet til gode.

Relaterede artikler

hår

Trænger du til nogle forandringer på dit udseende?

Udseende betyder en del for de fleste, og nogle gange kan det altså godt være, at man trænger til lidt forandring. Hvis man har fundet et look, som man bare synes fungerer, så behøver man selvfølgelig ikke at skifte. Men hvis man derimod er den mere eksperimenterende type, som sætter pris på forandring og også […]

Fred

Gode råd til at få mere ro på i hverdagen

I forsøget på at få alle ender til at mødes, oplever flere og flere danskere, at de føler sig stressede og udmattede. De har svært ved at følge med i ræset, når dagen skal kunne omfavne både det perfekte job, den trænede krop, de pæne børn og den rigtige mad. Det er ganske enkelt helt […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.