Sådan får dig og din partner gang i sexlivet

forhold
ks12

Når man ikke længere er nyforelsket er det meget naturligt at sexlysten forsvinder og i perioder er svær at finde. Det kan være frustrerende for begge parter fordi man ønsker at holde gang i gnisten og fordi man elsker hinanden. Nedenfor kan du læse meget mere om hvordan I får gang i sexlivet gennem nærvær og omsorg, ved at krydre sexlivet og ved i yderste konsekvens at skemalægge akten.

Opmærksomhed på nærvær og omsorg

Alle ønsker at blive set og hørt og jo mere nærvær og omsorg man oplever, jo mere lyst får man til hinanden. Omvendt hvis man ikke oplever nærvær og omsorg i dagligdagen, så er det forståeligt nok også rigtig svært at finde sexlysten frem. For at få gang i sexlivet kan det hjælpe med ekstra opmærksomhed på dette punkt.

håndjern

Krydr sexlivet

Med tiden kan den samme sex med den samme person godt gå hen og virke ensformigt og til tider kedeligt. For at sætte kulør på og undgå at det bliver kedeligt må man blive ved med at udvikle på det. For at krydre sexlivet og få gang i det kan du anvende glidecreme, sexlegetøj og nye stillinger. Prøv fx silikonebaseret glidecreme og gør sexlivet mere ”glidende”. Fordelen ved glidecreme, sexlegetøj og fornyet stillinger er, at sexlivet igen bliver spændende og ubesværet. Især glidecreme kan hjælpe til med at sexlivet er ubesværet og at det ikke er det der skal være barriere for at sexlivet kommer i gang og bliver kontinuerligt.

Skemalæg om nødvendigt

At skemalægge sex lyder måske ikke i sig selv særlig sexet. Dog kan det, sammen med glidecreme og sexlegetøj, være det der holder det i gang. Indimellem handler det nemlig om at dyrke sex for at få lyst til sex. Lysten kommer ikke bare af sig selv, og man må derfor gøre sig umage for at opretholde lysten. I en periode kan det være nødvendigt at skemalægge fx at bestemme sig for en bestemt dag i ugen. På denne måde har begge parter også mulighed for at være klar og være tændt. Når man er enig om hvad der skal ske, er der ikke de store muligheder for at slippe udenom og det kan komme sexlivet til gode.

Relaterede artikler

Black Friday

Black Friday for dyreelskeren

De fleste danskere har nok efterhånden stiftet bekendtskab med det amerikanske koncept Black Friday. En dag med slagtilbud og masser af reklamer i postkassen. Ikke nok med, at vi er blevet fodret med ideen gennem populærkulturen, så har de danske butikker heller ikke været sene til at importere dagen i håbet om, at danskerne vil […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.