Sådan får du et helt nyt hjem med få tiltag

møbler
ks12

Nogle gange trænger man bare til, at der skal ske noget nyt derhjemme. Det kan være, I har boet med de samme møbler og farver i årevis, eller måske er du bare én af de mange, der hurtigt får lyst til, at der skal ske noget nyt. Uanset hvad, er det faktisk ganske nemt at få dit hjem til at fremstå nyt og få denne følelse af, at man er flyttet ind i et nyt hjem – og det kræver ikke ret meget.

Mal væggene i farver

Hvis I kun har hvide vægge derhjemme, så kan det kun gå for langsomt med at få nogle farver ind i jeres indretning. Og det behøver på ingen måde være skrappe og vilde farver, hvis ikke I er til den slags. Det kan sagtens være støvede pasteller, forskellige toner grå eller en smuk sart beige.

Og en rigtigt nem og billig måde at få farver ind i jeres indretning på, er ved at male en enkelt væg i en anden farve end hvid. Det giver rummet noget kant, og det er en tilstrækkelig stor ændring til, at du virkelig vil føle, at der er sket noget med rummet. Du kan eventuelt vælge at male en enkelt væg i hvert eneste rum i huset, og husk nu at lege med farverne, så du ikke vælger den samme farve til hvert eneste rum,

Du kan med fordel få hjælp fra en maler, idet overgangen mellem den farvede væg og den hvide væg kan være ganske svær at få snorlige. Og så er maler priser ikke så høje, at det kan svare sig at gøre det selv.

Find gode loppefund

En anden god måde at få dit hjem til at funkle nyt og spændende igen er ved at gøre en masse gode loppefund. Det gælder både, hvad end du er på jagt efter nye møbler eller små nips ting, service og skåle. Loppefund er ofte meget billige, og du vil ikke kunne finde andre, der har netop disse fine ting. Dermed bliver din indretning også hurtigt super unik og helt din egen.

Forsøg i bedste stil at kombinere nye, smukke møbler, nips og inventar med gamle, fine ting fulde af historie og sjæl. Det kan virkelig give noget fint til din indretning, der bliver meget mere personlig, end hvis du blot køber nye ting hele tiden.

Vælg også gerne nogle lidt skæve og finurlige genstande, som tilføjer noget legende og sjovt til dit hjem. Og så får du i øvrigt fornøjelsen af at gå på jagt på loppemarkeder, i vintage- og genbrugsbutikker og på diverse online salgsportaler.

Fly rundt på møblerne

Det lyder simpelt, men det virker. Hvis du ændrer lidt på din indretning, vil du hurtigt få følelsen af nyt hjem. Det gælder, hvad end du flytter stuen ind i et andet rum, eller du blot farvesorterer dine bøger eller laver nye stillebens rundt omkring i hjemmet. Enhver forandring fryder og kan tilfredsstille dit behov for, at der hele tiden skal ske noget nyt.

 

 

Relaterede artikler

mand propper magasin i gevær

Sådan stresser du hurtigt af med et luftgevær

Mange danskere lever i en travl hverdag, hvor både arbejde, familie og den daglige motion kan blive en stor byrde. Der er hele tiden noget, der skal ses til. Stress er begyndt at blive et hverdagsproblem. Derfor bør du få dig en hobby, som giver dig mulighed for at tænke nogle helt andre tanker og […]

Lys fra biler

Sådan transporterer du dig rundt i byen

Kommer man fra landet er man nok vant til, at den primære transportform enten er bil eller bus. Hvis man tager bussen kræver det ofte ventetid, hvorfor de fleste tager bilen. Skal man et sted hen ved man fra starten af, at det kræver, at man tænder bilen og kører afsted. For folk der er […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.