Sådan finder du det perfekte hus eller ejerlejlighed

arkitekt
ks12

Der findes en række store begivenheder, som næsten alle mennesker kommer igennem i livet. At blive færdig med en uddannelse, at møde den person man skal bruge resten af sit liv med osv. Og en af de begivenheder er at købe fast ejendom.

For mange vil det være første gang, man for alvor føler sig voksen. Nu er man pludselig blevet husejer. Men før man står med nøglerne i hånden, skal man igennem en lang proces, som for mange kan være svær at finde rundt i. Derfor kommer her en guide til hvordan man kan gribe det an.

Økonomien: Hvor mange penge har du at gøre med?

Inden man begynder at drømme sig ud i et stort hus i flere etager, midt i byen, med kort vej til både arbejde og institutioner, er det en god ide at kigge på økonomien. Både huse og ejerlejligheder findes i alle prisklasser. Det hele kommer an på størrelse, beliggenhed og kvalitet.

Og det er træs at forelske sig i en ejendom, for så at opdage at man aldrig kommer til have økonomen bag sig. Måden man undgår det er ved, at tage et møde med banken og stille det simple spørgsmål: Hvor meget har vi at gøre med?

økonomi

Overvejelser og ønsker: Hvad er drømmen?

Efter økonomien er på plads, er det tid til at drømme løs. Altså selvfølgelig inden for de rammer som banken sætter. Hvad prioriterer du? Vil du bo inde i byen, og være tæt på alt ting, men måske ikke have så meget plads. Eller vil du længere ud, hvor kvadratmeterpris måske er mindre, men der til gengæld er en lille køretur til alt ting.

Det er sådanne spørgsmål du skal stille dig selv, så du kan finde ud af hvad det er du leder efter.

Og så er det bare i gang med at lede.

Når du har økonomien i ryggen, og en plan for hvad du leder efter, er det bare at gå i gang. Du kan selv begynde at kigge på diverse boligportaler, men det kan også være en stor fordel at kontakte en ejendomsmægler, der kan hjælpe dig på vej.

Et andet godt råd er, at begynde at sætte dig mere ind i ejendomsmarkedet. Det kan man blandt andet gøre ved, at læse om det på nettet evt. hos Bedrebyg.dk. På den måde bliver du bedre rustet til, når du står ude på en rundvisning og skal overveje om du skal lave et bud.

Relaterede artikler

Kvinde med indkøbsposer

Sådan får du fat i de gode tilbud til Black Friday

De fleste danskere har nu fået Black Friday indunder huden. De fleste ved at det er en stor handelsdag med mange gode tilbud. Der er ikke mange butikker der ønsker at stå udenfor Black Friday og der konkurreres på bedste tilbud, da det skaber opmærksomhed om virksomheden og produkterne. Dette kommer dig som forbruger til […]

Dreng og mand spiller fodbold

Den store legeplads er naturen

Der findes ikke noget bedre end blandning af leg og frisk luft. Frisk luft giver kroppen en ny energi . Naturen byder på mange forskellige slags lege, som man kan foretage sig. Nogle leger kræver få redskaber, mens andre lege kan gøres uden noget i naturen. Naturen er en stor legeplads, hvorfor det er kun […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.