Sådan holder du årets fest

folk som danser på et dansegulv
ks12

Sommeren giver dig endelig mere tid til at lave de ting, som du gerne vil. Det er også nu, hvor du har tid til at planlægge og holde årets fest. Det kan være, at du skal fejre et jubilæum, en fødselsdag, eller måske vil du bare gerne give dine venner en god aften. Uanset grunden til din fest, så kan du finde en guide her, hvor du kan læse, hvordan du planlægger din næste store fest. 

folk som skåler

Få styr på gæstelisten 

Hvem der kommer til en fest, kan have stor betydning for, hvordan stemningen bliver. Hvis du gerne vil sikre dig en så god fest som muligt, så hold dig til folk, som du ved kan med hinanden. Det er træls at skulle stå midt i skænderier og slåskampe, når du egentlig bare prøver at have en god aften. Du kan altid holde dig til dine tætteste venner og familie, hvis du ikke føler for den helt store fejring. Det er også tit nemmere at opretholde den gode stemning, når alle kan snakke med alle. Du kan også sagtens sortere folk ud, som du ikke har snakket med i lang tid. Alle fra din gamle gymnasieklasse behøver ikke nødvendigvis at blive inviteret, bare fordi I har gået i samme klasse. 

Lej din egen bartender 

Ingen fest er komplet uden gode drinks. Det er hyggeligt med brandbil og isbjørn, men nogle gange kan man have lyst til noget mere. Lej en bartender, og få hjælp til at servere gode drinks, som falder i alles smag. Bartenderen kan hjælpe dig med at vælge, hvordan baren skal foregå. Skal du betale hele beløbet, eller skal dine gæster selv betale for deres drikkevarer i baren? Du kan også vælge en fast menu over drinks, så din bartender ved, hvad han skal have klar, eller du kan give dine gæster mulighed for at bestille, lige hvad de vil. 

bartender som laver drinks

Sørg for et godt dansegulv

Dans og musik er nødvendigt for en god fest. Hvis folk ikke har mulighed for at danse, kan det være svært for dem at komme i den rette stemning. Du kan sagtens hyre en DJ, hvis du gerne vil have, at der hele tiden er kontrol over musikken, så den aldrig går i stå. En hyret DJ vil typisk også have mulighed for at komme med scenelys, så dansegulvet bliver ekstra fedt. Du kan også selv leje scenelys og lave en playliste, hvis du gerne vil spare penge.

 

Relaterede artikler

Drink og vin

Forkæl dig selv, når du er alene

Det er utroligt vigtigt også at kunne forkæle sig selv. Man bruger meget tid alene, og derfor er det også vigtigt at være tilpas i sit eget selskab. Men det kan nogle gange være svært at se pointen i at lave noget lækkert mad og drinks kun til sig selv. Men det er her vigtigt […]

Blå bil

Alt du skal vide om vægtafgift

Hvis du skal købe bil, kan det være ganske relevant at se på størrelsen af vægtafgiften, inden du trykker godkend på købet. Der er nemlig meget stor forskel på vægtafgiftens størrelse, afhængig af hvilken bil du køber.   Hvad er vægtafgift? Vægtafgift beregnes ud fra bilens vægt. Jo tungere bilen er, des højere er vægtafgiften. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.