Sådan lægger du et budget til din fest

Budget til næste fest
ks12

Har du også problemer med at overholde budgettet helt præcist når du er i gang med at arrangere det kommende event for familien, kollegaerne eller blot en hyggelig aften med dine venner?

Uanset hvad du står og skal arrangere for en begivenhed så er det altid vigtigt at man formår at overholde det budget der er blevet lagt og her kommer en række måder du kan sikre at du aldrig kommer til at bruge ofr meget, så det hele lige pludselig løber løbsk.

Vær ude i god tid

Du skal huske at være ude i god tid. Hvis du ikke har været ude en måned før så er du sikker på at der vil være steder hvor du kunne have sparet penge fordi du lige pludselig er kommet i tidsnød og er nødt til at gøre det bedste som muligt og tage det første og det bedste der dukker op.

Lav en to do liste

Du kan også lave en to do liste med alt det som du skal huske før festen den løber af stablen. For når alt kommer til alt så er det noget af det vigtigste du kan gøre ved at få et overblik over alle de måder og alle de ting der skal købes ind til festen. På denne måde sikre du dig i øvrigt også at du ikke glemmer at købe noget.

Lav underholdning til festen selv

Og ja, underholdning skal der jo også være til festen og hvis du gerne vil spare nogle gode penge her, så gælder det om at få lavet sjove festlege, som man kan lave helt gratis. Det nytter altså ikke noget at man går ud og bruger en masse penge på ligegyldige ting, som man her kunne have sparet væk.

Festlege er der masser af, og det er super let at lave noget som ikke koster de store penge. Her kan fx nævnes lege som stoledans, lege hvor man skal sættes ned ved sin bordherre eller borddame og lege som Margrethe skål, seddel under tallerken og så videre.

Relaterede artikler

yoga

Find en god balance i hverdagen

En stor del af os danskere lider af slem stress, hvilket oftest fører til depressioner. Dermed er der også en stor del som lider af depressioner. Det kan være svært, at komme ud af stress og depressioner igen. Det er nødvendigt, at have en god balance i sin hverdag. Kost og søvn er først og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.