Skal du tage dig af et dødsbo? – Sådan får du hjælp

flytte
ks12

At skulle tage sig af et dødsbo, kan være ekstremt stressende, eftersom man i forvejen er i en situation, hvor man har mistet et andet menneske. Derfor kan det være rigtig rart, at modtage noget hjælp, til alt hvad det indebærer, at skulle tage sig af et dødsbo. Det indebærer nemlig mange tidskrævende og energikrævende processer. Når du oplever at et menneske i dit liv går bort, er det vigtigt, at du så vidt muligt fokusere på bearbejdelsen af dennes død, så du ikke kommer til at opleve langsigtede problemer, grundet dette.

Læs videre, og lær hvordan du får hjælp til at tage dig af et dødsbo, samt bearbejder den tilhørende sorg.

Hvad indebærer det at skulle tage sig af et dødsbo?

At skulle tage sig af et dødsbo, indebærer en hel del tidskrævende processer. Du skal have ryddet huset for alt, og finde ud af, hvad du skal gøre af tingene, samt tage dig af testamentet og begravelsen. Herefter skal du have solgt huset, hvilket også kan være både tidskrævende og energikrævende oplevelse. Med alle disse problematikker under en følelsesmæssig udfordrende periode, kan det være en god idé, at bede om hjælp.

Hos dødsbo-hjælpen.dk kan du finde hjælp til rydning af dødsbo, salg af dødsbo mm. Eftersom det kan være en rigtig stor mundfuld, er der mennesker der vælger denne løsning. Et dødsfald kan forekomme når som helst, også under en travl arbejdsperiode. Overvej derfor noget hjælp. Klik her, og undersøg hvilken form for hjælp som du har brug for. Da alle dødsfald er forskellige, så kan du også sammensætte den ’pakkeløsning’ som passer til dig. Har du fx kun brug for at få hjælp til at rydde og solgt møblerne, så kan du også sagtens få den slags hjælp.

Dødsbo hjælpen rydder og køber dødsboer på Frederiksberg, Storkøbenhavn og omegen. Ring inden kl. 20, og få hjælp til at håndtere den svære situation.

Sådan finder du en guide til dødsbo

Der findes selvfølgelig et hav af ting, som du skal gøre, når du står med ansvaret for et dødsbo og med en død kending. Da det er en svær tid, findes der en hel del råd til hvordan du kommer nemmest igennem det. På Dødsbo-guiden.dk kan du finde gode råd til hvordan du håndterer den situation, som du lige er kommet i. Læs guiden om hvordan du håndterer de mange forskellige former for modstand, som kan forekomme når man mister en kending.

Her er det både det praktiske og det følelsesmæssige, som du kan modtage råd om. Læs om alt det praktiske ved en bisætning, hvordan du informerer folk osv. Du kan også læse om, hvordan i nemmest skal opdele arv, såfremt der ikke findes et testamente. Lær om skifteretten og om at håndtere økonomien, så tingene ikke begynder at skride. En vigtig ting som du kan læse om, er hvordan du håndterer sorgen og hvordan du lærer at leve med den sorg som den døde har efterladt.

 

Relaterede artikler

par der nyder udsigt

At finde den gode gave til parret

At give gaver er et udtryk for betænksomhed og er en gestus, som vi har kultur for at vise i mange sammenhænge. Vi giver gaver til jul og fødselsdage, i forbindelse med mærkedage og fejringer og når vi bliver inviteret hjem til middag. Faktisk er de fleste af os på gavejagt mange gange i løbet […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.