Køb dine skønhedsprodukter online

kvindeansigt under monsteria blad
ks12

Nogle varer skal ses, føles, eller mærkes på anden fysisk måde. Men ved at handle online, kan du oftest spare mange penge. Det gælder også de fleste skønhedsprodukter. Og med netop skønhedsprodukter er det næppe nødvendigt, at du skal mærke dem på en fysisk måde, for at kunne beslutte dig for et køb. Tjek selv, på chekos.dk.

Der er mange fordele ved at handle online. Udover at det næsten altid giver mærkbare besparelser, har du også en fortrydelsesret. 

Denne ret er sikret gennem EU lovgivning og siger, at du kan sende en vare retur inden 14 dage efter et online køb. Du får den fulde købspris erstattet, og der er ikke rum for diskussioner, som man tit kan oplever når man prøver at returnere en vare i en butik. Du behøver ikke engang angive en grund, hvis du vil gøre brug af fortrydelsesretten. Det eneste krav er, at varen ikke er brugt. Nogle varer kræves dog, at de skal returneres i uåbnet original indpakning. 

En anden fordel ved online handel er, at du oftest har et større udvalg af produkter. Igen, så er skønhedsprodukter et godt eksempel på dette. 

små hvide blomster

Lær grundlæggende SEO, hvis du selv ejer en webshop

SEO, som er søgemaskineoptimering, er i dag et must for alle der vil tjene penge med en webside eller en webshop. Gennem SEO får du en bedre Google ranking, som er helt afgørende for websidens trafik. Uden en god Google ranking finder nemlig ingen din webside på det store verdensomspændende Internet. 

SEO er en meget kompleks affære, som bedst overlades til specialister. Men for dig som webmaster, er det i hvert fald vigtigt, at du har en grundlæggende forståelse for SEO optimering for begyndere. Og så kan du også gøre de grundlæggende ting selv og spare penge på den måde. Her finder du info om SEO optimering for begyndere.

neglekunst

Her nogle tips angående Googles SEO kriterier

Lad os gå ud fra et konkret eksempel, en webshop der handler med alt til hunden. Hvis du bare laver en flot webshop men ikke noget SEO, vil kun folk der i forvejen kender webshoppens URL overhovedet kunne finde den. For at Google kan og vil blive opmærksom på din webshop, skal websiden opfylde en del krav. 

For eksempel, er det vigtigt, at websiden fremtræder æstetisk tiltalende. Der skal være gode billeder og/eller videoclips, som folk ville finde interessante. Al tekst skal være godt formuleret, grammatisk korrekt, men også byde på en meningsfuld indhold. 

Relaterede artikler

Græsplæne

Få høns i haven og pift dagligdagen op

Når du kigger ud ad vinduet, mangler der så ikke noget i haven? I har æbletræ, blommetræ, pæretræ, bed med alverdens urter og måske nogle jordbær og ærter.  Måske har I slet ikke noget af alt det her, i så fald kunne I jo komme i gang med det eller bare starte på hønsehuset sammen […]

kreativ

Sådan finder du den rigtige hobby for dig

Føler du, at du har lidt for meget tid i din hverdag, og at du gerne vil finde en hobby, som du kan bruge din ekstra tid på? Det kan være, at du gerne vil have noget at gå op i, og at du gerne vil møde nye mennesker, som du kan tilbringe tid sammen […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.