3 grunde til at vælge skydedøre

Glas skydedør
ks12

Skydedøre bliver mere og mere populære. Hvilket er fuldt forståeligt. Der er mange grunde til, at man kan foretrække en skydedør frem for en almindelig dør. Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge, så får du her 3 grunde til hvorfor skydedøre er blevet så populære. 

Arkitekttegnet hus

Skydedøre til garderobeskab 

Den mest almindelige måde at anvende skydedøre er ved et skab. Det kan både være garderobeskabet, men der er også blevet helt almindeligt, at vælge skydedøre til skabe i både bryggers og entre. En skydedør til dit skab er pladsbesparende på den måde, at der ikke er en låge der fylder når du åbner den. Har du derfor en smal entre eller bryggers, så vil skydedøren kræve langt mindre plads end den traditionelle låge. 

Skydedøre i stedet for almindelige indendørsdøre 

Skydelåger fungerer ikke kun som afskærmning til skabe. De fungerer også rigtig godt i stedet for en almindelig indendørsdør. Også her vil de være pladsbesparende i det rum, som døren ellers ville åbne op ind i. Har du derfor små værelser eller rum i din bolig, så vil en skydedør ikke kræve så meget plads som en normal dør gør. Derfor kan du udnytte dine kvadratmeter bedre, hvis du vælger en skydedør. Når du bruger den i stedet for en traditionel dør, så er der flere måder du kan hænge din skydedør op på. Du kan vælge løsningen hvor skydedøren er inde i din væg, når døren er åben. Det er nok den måde, de fleste synes er pænest, men også den opsætning der kræver mest arbejde, medmindre du får bygget et nyt hus. Hvis du bor et sted, hvor du gerne vil udskifte dine almindelige døre med skydedøre, så kan du også hænge skydedøren uden på væggen eller bygge en kasse den skal skjules i, uden på væggen. 

Hammer, skruenøgle og skue

Skydedøre = højere æstetik 

En skydedør går fra gulv til loft og vil derfor give langt renere linjer i din bolig, sammenlignet med en gammeldags dør eller låge. En skydedør til skabe kan du også få lavet i både glas og spejl og du kan derfor, nemt skabe præcis det udtryk i rummet som du ønsker. Skydedøre i stedet for almindelige indendørsdøre er udover at være plads besparende også flottere at kigge på. Har ingen grimme dørhåndtag eller huller til dørhåndtaget i din karm. Også ved denne type skydedør kan du vælge den i forskellige materialer og dermed skabe præcis det udtryk du bedst kan lide. Så med en smuk og elegant skydedør får du både flere kvadratmeter til rådelighed i din bolig og du kan langt nemmere skabe flotte rene linjer.  

Relaterede artikler

Kvinde med telefon

Et webbureau kan optimere din webshop

Rigtig mange mennesker har et produkt, som de synes, at andre skal have adgang til. Det kan være, at man laver keramik eller flotte kager. Man starter måske med at sælge sine ting på forskellige markeder. Med tiden ønsker man dog at gøre det muligt for en langt bredere målgruppe at få adgang til ens […]

solgt

Er elektriske biler kommet for at blive?

Der er ingen tvivl om, at EV-markedet er i enorm vækst for tiden. EV står for Electric Vehicle, og altså oversat til dansk betyder elektrisk bil. Tesla har haft ualmindelig meget indflydelse på markedet med deres tilnærmelsesvis sexede el-biler, som har formået at skabe interesse fra mange forskellige segmenter. Elon Musk er i sig selv […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.